Γιατί το iPhone 8 θα είναι το καλύτερο κινητό όλων των εποχών (pics)

Gazzetta team
Γιατί το iPhone 8 θα είναι το καλύτερο κινητό όλων των εποχών (pics)
Όλες οι πληροφορίες για το iPhone 8 που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Το iPhone 7 υπάρχει εκεί έξω εδώ και μήνες, πιθανότατα υπάρχει αυτήν τη στιγμή στα χέρια σου και μάλλον χαίρεσαι λιγάκι που δεν μοιάζει με εκείνο το τηλέφωνο που θυμίζει μεγάλη επιτυχία των Μπλε (το Note 7).

Μαζέψαμε λοιπόν όλες τις φήμες που κυκλοφορούν εκεί έξω σχετικά με τον διάδοχο του iPhone 7 και με αφορμή την είδηση ότι η Apple τεστάρει ήδη 10 διαφορετικά πρωτότυπα για το νέο iPhone, συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στα Ιντερνετς για όσα είναι αρκετά πιθανό να δούμε στο iPhone του 2017.

Φόρτιση χωρίς καλώδιο

Τα ακουστικά AirPods, ήταν το πρώτο βήμα της Apple σε ένα κόσμο χωρίς καλώδια. Αυτήν τη στιγμή, αρκετές πηγές, ανάμεσα τους και το Bloomgerg, έχουν γράψει ότι η Apple δοκιμάζει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, που είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει στο νέο iPhone. Φαντάσου ένα smartphone που θα μπορείς να το φορτίσεις από απόσταση, αχρηστεύοντας τα καλώδια…

Τέλος στο πλήκτρο Home

Επιχειρώντας να αυξήσει το καθαρό μέγεθος της οθόνης, χωρίς να αυξηθεί το μέγεθος της συσκευής, η Apple εικάζεται πως αναμένεται να μετακινήσει το πλήκτρο Home από τη θέση που γνωρίζαμε ότι βρίσκεται. Στη θέση του θα υπάρχει πιθανότατα εντός της οθόνης, ένα «virtual» πλήκτρο Home, το οποίο θα ενεργοποιείται μέσω ενός προχωρημένου συστήματος αναγνώρισης αφής, που θα περιέχει ανιχνευτή αποτυπώματος.

Τεχνολογία αναγνώρισης ματιού και προσώπου

Τι θα περιλαμβάνει το iPhone 8

Πληροφορίες που διέρρευσαν από Κινεζική εταιρία κατασκευής μικροτσίπ, αναφέρουν ότι το επόμενο iPhone θα περιλαμβάνει τεχνολογία σάρωσης της ίριδας του ματιού. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο σου, ή να κάνεις μια συναλλαγή μέσω Apple Pay, απλώς κοιτώντας σε μια μικρή κάμερα μέσα στην οθόνη. Κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά πιθανό να συμβεί, κρίνοντας από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Apple έχει αγοράσει μια σειρά εταιρειών που ειδικεύονται στην ανάπτυξη τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου.

Καμπυλωτή οθόνη

Τι θα περιλαμβάνει το iPhone 8

Κάποιοι λένε πως η οθόνη του iPhone 8 θα μοιάζει με εκείνη του Samsung Galaxy S7 edge ή του Note7 (αλλά, ξέρεις, χωρίς φωτιές). Όσα έχουμε ακούσει για την καμπυλωτή οθόνη έχουν επαληθευτεί και δεν γίνεται να μην σε ενθουσιάσουν.

Ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας

Eκτός από καμπυλωτό σχήμα, λέγεται πως στην οθόνη του νέου iPhone Θα δούμε και μια αρκετά βελτιωμένη ποιότητα χρωμάτων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, τουλάχιστον ένα από τα νέα μοντέλα του iPhone θα έχει αντικαταστήσει τον τύπο οθόνης LCD με οθόνη τεχνολογίας OLED (οθόνη εκπομπής οργανικού φωτός). Η τεχνολογία OLED χρησιμοποιείται ήδη στα ρολόγια της Apple και είναι γνωστή για το εντυπωσιακά ανώτερο contrast χρωμάτων που δίνει, σε σύγκριση με τις LCD. Θα τα νιώθεις τα χρώματα.

Θα είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά μοντέλα

Είναι αρκετά πιθανό η Apple να λανσάρει όχι 1, ούτε 2, αλλά 3 διαφορετικές εκδοχές του iPhone 8. Θα υπάρχει ένα premium μοντέλο με καμπυλωτή οθόνη OLED και 2 άλλα (4,7 και 5,5 ιντσών), με καμπυλωτή οθόνη LCD. Αν λάβουμε υπόψιν ότι η εταιρεία δοκιμάζει 10 διαφορετικά πρωτότυπα, είναι μάλλον αβέβαιο να γίνουν γνωστές άμεσα οι ακριβείς τεχνικές περιγραφές του κάθε μοντέλου.

Πηγή: rise.gr