Rich Kids of Greece: Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας «μοστράρουν» τη χλιδή τους (pics&vid)

Gazzetta team
Rich Kids of Greece: Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας «μοστράρουν» τη χλιδή τους (pics&vid)
Ποστάρουν φωτογραφίες με σαμπάνιες, ακριβά αυτοκίνητα και κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ

Φωτογραφίες από πανάκριβα αυτοκίνητα, πισίνες χλιδάτων ξενοδοχείων, σαμπάνιες και πιάτα με εκλεκτά εδέσματα από... απλησίαστα εστιατόρια.

Αυτά και πολλά άλλα μπορεί κανείς να δει στον λογαριασμό Rich Kids of Greece στο Instagram, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην καλοπέραση των νέων της χώρας μας που έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν... ντόλτσε βίτα, συνήθως με τα λεφτά του μπαμπά.

Μπορεί η μόδα των Rich Kids να ξεκίνησε από τη Ρωσία, ωστόσο στο Instagram το τελευταίο διάστημα έχουν «ξεφυτρώσει» λογαριασμοί αφιερωμένοι στα πλουσιόπαιδα διαφόρων χωρών, όπως π.χ. της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε όλους αυτούς τους λογαριασμούς την τιμητική τους έχουν τα εντυπωσιακά αμάξια και τα ακριβά ρολόγια για τα αγόρια και τα σέξι ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τα κορίτσια.

Στο «κλίμα» των υπόλοιπων λογαριασμών, το Instagram των πλουσιόπαιδων της Ελλάδας δίνει έμφαση στη βραδινή διασκέδαση, η οποία συνοδεύεται πάντα από πανάκριβες σαμπάνιες. Ίσως η μόνη διαφοροποίηση είναι η πληθώρα φωτογραφιών από υπέροχες παραλίες της χώρας μας, οι οποίες ωστόσο αποδεικνύουν ότι τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή είναι... τσάμπα.

Δείτε βίντεο: Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας «μοστράρουν» τη χλιδή τους στο Instagram














































Πηγή protothema.gr