Η Τζένιφερ Λόρενς παραλίγο να σκοτώσει άνδρα με τα... οπίσθιά της (vid)

Gazzetta team
Η Τζένιφερ Λόρενς παραλίγο να σκοτώσει άνδρα με τα... οπίσθιά της (vid)
Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν καλεσμένη στο σόου «The Graham Norton» και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Hunger Games».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός παραλίγο να σκοτώσει έναν συνεργάτη της ταινίας, υπεύθυνο για τον ήχο, επειδή έξυσε τον... ποπό της!

Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Χαβάη, η Λόρενς κάθισε σε κάτι βράχια, που θεωρούνται ιερά στην περιοχή. «Δεν έπρεπε να καθίσεις σε αυτά γιατί δεν έπρεπε να ακουμπήσουν τα γεννητικά σου όργανα επάνω σε αυτά. Εγώ όμως φορούσα μία στολή και ήταν τόσο καλά για να ξύσεις τον ποπό σου», είπε η Λόρενς επαναλαμβάνοντας την... παλινδρομική κίνηση που έκανε επάνω στα βράχια, στον καναπέ.

Έτσι όπως ξυνόταν όμως, ένας βράχος μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να παρασύρει έναν τεράστιο βράχο που έπεσε από το βουνό. «Παραλίγο να σκοτωθεί το παιδί που ήταν υπεύθυνος για τον ήχο (από τον βράχο που έπεσε) και καταστράφηκε ολόκληρη η (ηχητική) εγκατάσταση», είπε.

'Οσο για την αντίδραση των Χαβανέζων; Πίστεψαν ότι ήταν σημάδι από τον Θεό. «Όλοι κοιτούσαν σαν να έλεγαν: ''Ω Θεέ μου! Είναι κατάρα!''. Και εγώ καθόμουν στην γωνία σαν να έλεγα : ''Χαχα! Είμαι η κατάρα σας!''», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Τόσο ο παρουσιαστής του σόου, όσο και ο ηθοποιός Chris Pratt και ο σεφ Jamie Oliver, που κάθονταν δίπλα της στον καναπέ, είχαν μείνει άφωνοι από την ιστορία της.

Πηγή: protothema.gr