Ρέκορντμαν στις καταδίκες συνελήφθη στην Πάτρα

Gazzetta team
Ρέκορντμαν στις καταδίκες συνελήφθη στην Πάτρα
Σε βάρος του εκκρεμούσαν όχι μια ή δυο, αλλά συνολικά... 16 καταδικαστικές αποφάσεις

Συνέτριψε κάθε προηγούμενη επίδοση στις... καταδίκες αλλά και στην διαφυγή ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από έρευνες που κράτησαν πολύ καιρό! Σε βάρος του... ρέκορντμαν εκκρεμούσαν όχι μια ή δυο, αλλά συνολικά... 16 καταδικαστικές αποφάσεις!

Όλες οι καταδίκες του είχαν επιβληθεί από δικαστήρια της Αθήνας, αλλά ο 61χρονος εξακολουθούσε να... αλωνίζει ανενόχλητος στην Κάτω Αχαΐα. Εκεί εντόπισαν τα ίχνη του οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που βεβαιώθηκαν ότι είναι φυγόποινος μετά από τον έλεγχο στοιχείων που του έκαναν. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που έδωσε εντολή για την μεταγωγή του στην Αθήνα και την παραπομπή τους στις αρόδιες δικαστικές αρχές.

Σε βάρος του 61χρονου εκκρεμούσαν 16 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών και καταδολίευση δανειστών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 16 ετών και χρηματική ποινή ύψους 27.500 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr