H απάντηση του Πλευρή σε αυτούς που εύχονταν τον θάνατό του

Gazzetta team
H απάντηση του Πλευρή σε αυτούς που εύχονταν τον θάνατό του
Ο Θ. Πλεύρης αναφέρθηκε και «στους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου» ευχόμενος και σε αυτούς να έχουν καλή υγεία».

Εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μετά από περίπου έναν μήνα νοσηλείας πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο μετά τις 14:00, ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν, αναφέρθηκε και «στους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου» ευχόμενος και σε αυτούς να έχουν καλή υγεία».

«Ευχαριστώ το Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου» κατέληξε ο πρώην βουλευτής που ζήτησε η περίπτωσή του να αποτελέσει αφορμή για να εξεταστεί το θέμα των ενδοσοκομειακών λοιμώξεων κυρίως στα δημόσια νοσοκομεία.

Όπως ανακοίνωσε βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και το επόμενο στάδιο θα συνεχιστεί στο σπίτι για κάποιες εβδομάδες. Ο κ. Πλεύρης ευχαρίστησε τη γυναίκα του, την αδερφή του και τη μητέρα του ενώ τόνισε ότι αυτό που τον κράτησε ήταν η αίσθηση να ξαναδεί τα παιδιά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη με σηψαιμία στις αρχές του περασμένου μήνα στην Εντατική και βρισκόταν διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου που βγήκε από τη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο -όπου συνεχίστηκε μέχρι σήμερα, 2 Δεκεμβρίου, η νοσηλεία του.

Πηγή: thetoc.gr