Κάποιοι πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά είναι γιος του Φιντέλ Κάστρο (pics)

Gazzetta team
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά είναι γιος του Φιντέλ Κάστρο (pics)
Πολλοί εξεπλάγησαν από τον τρόπο με τον οποίο ο Τζάστιν Τριντό αποχαιρέτισε τον Φιντέλ Κάστρο. Κάποιοι όμως το παρατράβηξαν για να βρουν τον λόγο. Και αναρωτιούνται αν είναι παιδί του

Ο πρωθυπουργός του Καναδά ήταν ίσως ο μοναδικός από τους δυτικούς ηγέτες που δεν επέκρινε τον Κάστρο, στη δήλωσή του μετά από τον θάνατο του Κουβανού αντίθετα, τον εκθείασε και υπογράμμισε ότι υπήρξε φίλος του πατέρα του. Οι αντιδράσεις ήταν τέτοιες, που ο Τριντό αναγκάστηκε τελικά να μην πάει στην κηδεία του Κάστρο.

Μήπως όλα αυτά έγιναν επειδή ο Τζάστιν Τριντό είναι στην πραγματικότητα παιδί του Φιντέλ Κάστρο και όχι του Πιερ Τριντό, ο οποίος επίσης ήταν πρωθυπουργός του Καναδά; Κι όμως, αυτή η θεωρία συνωμοσίας έχει ιδιαίτερη απήχηση στο Twitter.

Πολλοί χρήστες άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες των τριών- πατέρα και γιου Τριντό και του Κάστρο- προσπαθώντας να δείξουν σε ποιον μοιάζει περισσότερο ο σημερινός ηγέτης του Καναδά. Αλλοι, του έβαζαν μούσι, προκειμένου να γίνει καλύτερα η σύγκριση με τον Φιντέλ Κάστρο, ενώ άλλοι εντόπιζαν ομοιότητες ανάμεσα στον Καναδό και τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης, όταν εκείνος ήταν νέος.

Ο Πιερ Τριντό και η σύζυγός του Μάργκαρετ είχαν πάει στην Κούβα, στην πρώτη επίσκεψη ηγέτη χώρας του ΝΑΤΟ στην Αβάνα του Κάστρο. Μάλιστα, στη βιογραφία του Πιερ Τριντό, από τον Τζον Ινγκλις, υπάρχει αναφορά σε αυτό, αλλά και στα κοπλιμέντα του Κάστρο για τα μάτια της Μάργκαρετ Τριντό.

Ομως, όπως επισημαίνει το Vice News, ο Τζάστιν Τριντό γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1971, εννέα μήνες μετά από το ταξίδι του μέλιτος των γονιών του στο Βανκούβερ και αρκετά χρόνια πριν από την επίσκεψή τους στην Κούβα.

Πηγή: iefimerida.gr