Η πρώην του Κρητικού λυράρη του έκαψε το αμάξι

Gazzetta team
Η πρώην του Κρητικού λυράρη του έκαψε το αμάξι
Πάνω από 7.000 ευρώ εκτιμάται η ζημιά στο αυτοκίνητο γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη, το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες μετά από... εντολή της πρώην φίλης του.

Όπως αναφέρει ο γνωστός καλλιτέχνης στην εφημερίδα Πατρίς, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, όταν επέστρεψε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι του σε περιοχή του Ηρακλείου.

Ο λυράρης πάρκαρε στις 03:50 το πρωί και στις 04:05 π.μ. το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν καινούριο, είχε παραδοθεί στις φλόγες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς, «από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πίσω από τον εμπρησμό κρυβόταν αυτή η γυναίκα και το είπα στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες που είχαν φτάσει».

Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα μην αντέχοντας την απόρριψη κινήθηκε εναντίον του. Η υπόθεση έχει φτάσει στη δικαιοσύνη και έχει σχηματιστεί δικογραφία από τις αρχές, ενώ η γυναίκα φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός του εμπρησμού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε γνωστό της άτομο να κάψει το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός λυράρης η γυναίκα έχει ομολογήσει ότι η ίδια κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό.

Πηγή: newsbeast.gr