Εντοπίστηκε τελικά ο «Φώτης» από τα Εγκλήματα! (vid)

Gazzetta team
Εντοπίστηκε τελικά ο «Φώτης» από τα Εγκλήματα! (vid)
Εξαφανισμένος από την περασμένη Τρίτη ήταν ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης με τους φίλους του από το θέατρο να τον αναζητούν όλες αυτές τις μέρες.

Η οικονομική κρίση, η ανεργία και η μετάβαση από μία επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του είχεν φέρει τον ηθοποιό σε οριακό σημείο. Ο Σταύρος Μαυρίδης, πριν από έναν χρόνο, είχε εξομολογηθεί τις δύσκολες στιγμές του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μετά το θέατρο «Αλίκη» που κάψαν οι κουκουλοφόροι, αρχίζει μια αντίστροφη μέτρηση για εμένα, όπου χάνω το σουπερμάρκετ, χάνω το θέατρο Αλίκη και αρχίζει μία μακροσκελής περίοδος όπου χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και μένω άνεργος για ενάμιση χρόνο.

Νιώθεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια. Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη.

Θυμός, κατάθλιψη, είχα περίεργα φαντάσματα να με κυνηγάνε. Δεν χάνεις μόνο την αξιοπρέπεια, χάνεις όλο σου το είναι, γιατί σας είπα στην αρχή ότι πέρασα μία περίοδο ξεγνοιασιάς. Αυτό που δεν υπάρχει σήμερα. Όλη η Ελλάδα το περνάει και είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα. Την έξοδο από την ίδια τη ζωή.»

Δείτε όσα είχε πει τότε:

Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση

Βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στη κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς και για το γεγονός ότι δεν θέλει κανείς να γνωρίζει την κατάσταση του γιαυτό και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα φίλων και συγγενών αυτές τις ημέρες.

Φώτη κράτα και όλα καλά θα πάνε.

Πηγή: zappit.gr/ newsbeast.gr