Black Friday: Αδειάζουν τα ράφια στον Βόλο (pics)

Gazzetta team
Black Friday: Αδειάζουν τα ράφια στον Βόλο (pics)
Black Friday 2016 και στον Βόλο. Χιλιάδες καταναλωτές ξεχύθηκαν στα καταστήματα από νωρίς το πρωί...

Πρωί πρωί ξεχύθηκαν στα πολυκαταστήματα για να εκμεταλλευτούν τις προσφορές οι Βολιώτες, και να αγοράσουν προϊόντα στη μισή και χαμηλότερη ακόμη τιμή, στο πλαίσιο της Black Friday, που είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό. Τόσο στην οδό Ερμού, όσο και σε δρόμους που βρίσκονται γνωστά πολυκαταστήματα σημειώνεται το αδιαχώρητο, όπως στην οδό Κονταράτου, όπου η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται μετ’ εμποδίων, λόγω της κίνησης ανθρώπων που περιμένουν να μπουν στο πολυκατάστημα. Σημειώνεται ότι μόνο για σήμερα τα καταστήματα που μετέχουν στη «Μαύρη Παρασκευή», κάνουν, σε επιλεγμένα προϊόντα εκπτώσεις και σημειώνεται το αδιαχώρητο από καταναλωτές που περίμεναν την ευκαιρία για να αγοράσουν κυρίως είδη τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και άλλα είδη, εκμεταλλευόμενοι τη χαμηλή τιμή τους.

ΦΩΤΟ από magnesianews.gr

Μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5» για το θέμα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας είπε ότι ο θεσμός γίνεται στην Αμερική για ειδικούς λόγους και υιοθετήθηκε από κάποια πολυκαταστήματα και μερικούς άλλους εμπόρους, ενώ τόνισε ότι η αγορά προέρχεται από μια εκπτωτική περίοδο 10 ημερών στην αρχή του Νοεμβρίου. «Είναι ελεύθερο να γίνει. Έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται έκπτωση σ’ όλα τα προϊόντα, βάσει του νόμου», είπε ο πρόεδρος των εμπόρων που υπενθύμισε ότι στην Ελλάδα έχουμε τέσσερις μεγάλες εκπτωτικές περιόδους (δύο δεκαήμερα και δύο από σχεδόν δύο μήνες η καθεμιά) συν ότι τον υπόλοιπο χρόνο μπορούν να γίνουν προσφορές στο 50% των ειδών, όπως γίνεται.

ΦΩΤΟ από magnesianews.gr

Ο κ. Τσέλιος δήλωσε ότι «θα προτιμούσαμε να γίνεται η «μαύρη Παρασκευή» στα ταμεία, στην Εφορία και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, κάτι που όμως δεν έχει γίνει». Όπως ανέφερε, οι έμποροι βάζουν πλάτη, κάνουν προσφορές, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι αποτέλεσμα θα έχει, πόσοι θα συμμετάσχουν και κατά πόσο πρέπει να γίνεται. Ο πρόεδρος των εμπόρων είναι ότι οι μεγάλες σημερινές προσφορές αφορούν προϊόντα στοκ και πρόσθεσε ότι φιλικές εκπτώσεις στα προϊόντα σεζόν, από τα τοπικά καταστήματα, έτσι κι αλλιώς γίνονται, σε αντίθεση με άλλα καταστήματα.

ΦΩΤΟ από magnesianews.gr

Πηγή: magnesianews.gr