Η αποκάλυψη της Ανιστον για τα «Φιλαράκια» που απογοήτευσε (pics & vids)

Gazzetta team
Η αποκάλυψη της Ανιστον για τα «Φιλαράκια» που απογοήτευσε (pics & vids)
Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε κάτι (μάλλον κατά λάθος) και μετά προσπάθησε να το... μαζέψει. Τελικά, δεν είναι και τόσο μεγάλη φαν των Friends.

Κάθε φορά που το τραγούδι «I’ ll Be There For You» ακουγόταν στην TV, εκατομμύρια τηλεθεατών στήνονταν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες καθώς αυτό σήμαινε την έναρξη του καινούργιου επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια».

Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 12 χρόνια μετά το τέλος της, χιλιάδες φαν της σειράς βλέπουν και ξαναβλέπουν τα ίδια επεισόδια και γελούν με τα ίδια αστεία της απίστευτης εκείνης παρέας.

Ομως, μια αποκάλυψη της Τζένιφερ Ανιστον, έρχεται να απογοητεύσει κάποιους από τους φαν της σειράς. Σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «The One Show», εξομολογήθηκε ότι ούτε η ίδια ούτε οι συμπρωταγωνιστές της δεν είχαν ξετρελαθεί με το τραγούδι της σειράς.

Oταν οι παρουσιαστές την ρώτησαν πώς νιώθει όταν βλέπει τη σειρά στην τηλεόραση, η ίδια αποκάλυψε ότι νιώθει νοσταλγία, αν και μας απογοήτευσε λίγο όταν ομολόγησε ότι δεν θυμάται καθόλου κάποια από τα επεισόδια (προφανώς δεν είναι φαν της σειράς).

Αλλά η μεγαλύτερη απογοήτευση ήρθε στη συνέχεια, όταν την ρώτησαν πώς νιώθει, αν συγκινείται ή αν γελάει κάθε φορά που ακούει το τραγούδι της σειράς να παίζει και εκείνη απάντησε:

«Ξέρετε κανένας από εμάς δεν ήταν φαν του τραγουδιού της σειράς» είπε χαμογελώντας, ενώ οι υπόλοιποι την παρακολουθούσαν με αμηχανία.

Βέβαια, μόλις κατάλαβε ότι αυτή η αποκάλυψη θα προκαλούσε αντιδράσεις στους εκατομμύρια φαν της σειράς, προσπάθησε κάπως να το μαζέψει.

«Δεν εννοούσα έτσι ακριβώς αυτό που είπα» είπε η διάσημη ηθοποιός προσθέτοντας: «Απλά θεωρούσαμε ότι ήταν λίγο περίεργο να χορεύουμε σε ένα σιντριβάνι, αλλά το κάναμε».

Κάποιοι συμφώνησαν μαζί της, ενώ πολλοί απογοητεύτηκαν.

Πηγή: thetoc.gr