Ο Ομπάμα ένιωσε να... πνίγεται λόγω της Ellen DeGeneres (vid)

Gazzetta team
Ο Ομπάμα ένιωσε να... πνίγεται λόγω της Ellen DeGeneres (vid)
Τα τελευταία «Μετάλλια Ελευθερίας» ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών απένειμε ο Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο σε ηθοποιούς, τραγουδιστές, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, αθλητές και επιστήμονες. Μεταξύ των ανθρώπων που τιμήθηκαν με το μετάλλιο ήταν η γνωστή κωμικός και παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις, ο Τομ Χάνκς, ότι Μάικλ Τζόρνταν και ο Μπρους Σπρίνγκστιν.

Όταν έφτασε η στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στην Ντε Τζένερις, η ίδια δάκρυσε από συγκίνηση, το ίδιο και κατά την ώρα της απονομή του μεταλλίου.

«Σήμερα είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο θάρρος χρειάστηκε η Έλεν είκοσι χρόνια πριν για να δηλώσει δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλη» ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα για την Ντε Τζένερις σημειώνοντας την συμβολή της για την προώθηση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤ κοινότητας, τονίζοντας παράλληλα την συμβολή της στο «άνοιγμα της αμερικανικής κοινωνίας».

«Αυτό ήταν ένα απίστευτο βάρος και ρίσκο για την καριέρας σου. Οι άνθρωποι δεν το κάνουν συχνά. Και όταν το κάνουν μαζεύουν στις «πλάτες» τους τις ελπίδες όλου του κόσμου. Όπως λέει η Έλεν: Όλοι θέλουμε ένα τσιπ τορτίγιας που να μην σπάει από το βάρος του γουακαμόλε… το οποίο για εμένα δεν βγάζει νόημα, αλλά σκέφτηκα πως θα μπορούσε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα γιατί νομίζω πως «πνίγομαι»» κατέληξε ο Ομπάμα με φορτισμένη συναισθηματικά Ντε Τζένερις να παραλαμβάνει το μετάλλιό της.



Πηγή: topontiki.gr