Ο Kanye West ούρλιαζε και είχε παραισθήσεις (pics)

Gazzetta team
Ο Kanye West ούρλιαζε και είχε παραισθήσεις (pics)
Ο γιατρός του West φοβήθηκε ότι ο 39χρονος ράπερ θα μπορούσε να βλάψει κάποιον αστυνομικό κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο - Στο πλευρό του η Kim Kardashian.

Τα προβλήματα στο γάμο του με την Kim Kardashian και η εργασιομανία του οδήγησαν τον Kanye West να υποστεί ψυχωσικό επεισόδιο, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του. Ο γνωστός ράπερ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όταν ενώ βρισκόταν στο σπίτι του γυμναστή του παρουσίασε «ασταθή» συμπεριφορά. Ο προσωπικός του γιατρός ήταν εκείνος που αποφάσισε να καλέσει σε βοήθεια, καθώς ο Kanye επιτέθηκε σε άνθρωπο του προσωπικού του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο γιατρός του West, όπως αναφέρει η βρετανική DailyMail, φοβήθηκε ότι ο 39χρονος ράπερ θα μπορούσε να βλάψει κάποιον αστυνομικό κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. «Ούρλιαζε, έλεγε ότι θέλουν να τον σκοτώσουν και είχε παραισθήσεις» την ώρα που έπαθε το ψυχωσικό επεισόδιο αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο σύζυγος της Kardashian νοσηλεύεται και βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.




Την ίδια ώρα οι Kardashians έκαναν την εμφάνισή τους καθώς επέστρεψαν στο Λος Άντζελες μετά την είδηση ότι ο Kanye νοσηλεύεται. Συνοδευόμενη από την μητέρα της, Kris Jenner, και την αδερφή της Kourtney, η Κim, που επρόκειτο να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη ληστεία στο Παρίσι, γύρισε εσπευσμένα από τη Νέα Υόρκη με το ιδιωτικό της τζετ προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της.

Η Kim Kardashian


Η Κourtney


Προς το παρόν είναι άγνωστο αν ο West νοσηλεύεται ακόμη ή αν του έχει δοθεί εξιτήριο.

Πηγή: protothema.gr