Kαλύτερο golf resort στην Ευρώπη η Costa Navarino

Gazzetta team
Kαλύτερο golf resort στην Ευρώπη η Costa Navarino
Στην Costa Navarino απονεμήθηκε η διάκριση European Golf Resort of the Year 2017, στα βραβεία που απονεμήθηκαν από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πάλμα της Ισπανίας.

Για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου European Golf Resort of the Year ψήφισαν πάνω από 640 ειδικευμένοι στον γκολφικό τουρισμό Tour Operators, μέλη της IAGTO από 61 χώρες. Η Ένωση ιδρύθηκε το 1997 και αριθμεί 2.516 διαπιστευμένα μέλη από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού – ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, αεροπορικές εταιρίες κ.α. - σε 96 χώρες.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. – Costa Navarino Στέφανος Θεοδωρίδης δήλωσε ότι «η τοποθεσία, ο σχεδιασμός των γηπέδων γκολφ και οι κλιματολογικές συνθήκες καθιστούν την Costa Navarino ένα κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του γκολφ. Παράλληλα, η Costa Navarino αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές προσφέροντας, πέρα από το εξαιρετικό γκολφ, μια πληθώρα από αυθεντικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής».

Και τα δύο γήπεδα έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις ως “Best Newcomers” το 2014 και “Best Service” το 2015 στο πλαίσιο του θεσμού “World of Leading Golf”.