Ξανά φόλες σε αδέσποτα στην Ηλεία

Gazzetta team
Ξανά φόλες σε αδέσποτα στην Ηλεία
Ο δράστης έριξε φόλες μέσα σε μακαρόνια που τοποθέτησε σε τρία διαφορετικά σημεία και δημιούργησε έτσι τρεις μερίδες θανάτου με αποτέλεσμα έξι αδέσποτα σκυλιά και επτά νεογέννητα κουταβάκια να είναι ο θλιβερός απολογισμός

Έξι αδέσποτα σκυλιά και επτά νεογέννητα κουταβάκια είναι ο θλιβερός απολογισμός του ασυνείδητου που «έσπειρε» φόλες στην τοπική κοινότητα της Μυρτιάς, χθες Πέμπτη.

Για άγνωστο λόγο ο δράστης έριξε φόλες μέσα σε μακαρόνια που τοποθέτησε σε τρία διαφορετικά σημεία δημιούργησε έτσι τρεις μερίδες θανάτου βάζοντας την μια σε περίβολο βενζινάδικου και τις άλλες δυο σε παρακείμενα χωράφια.

Σύμφωνα με τοpatrisnews.com, τα άμοιρα ζώα που θέλησαν να ικανοποιήσουν την πείνα τους τρώγοντας τα μακαρόνια δεν ήξεραν ότι οδηγούνται σε αργό και βασανιστικό θάνατο! Οι κραυγές τους ενώ ξεψυχούσαν έγιναν αντιληπτές από φιλόζωους πολίτες του χωριού που έσπευσαν για βοήθεια μεν… μάταια δε αφού πλέον ήταν αργά!

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, όπου αμέτρητα αδέσποτα ζώα έχουν πέσει θύματα των ανθρώπων.

Πηγή: protothema.gr