Ολα τα στοιχεία για την δολοφονία με 11 σφαίρες του Έλληνα στην Γερμανία

Gazzetta team
Ολα τα στοιχεία για την δολοφονία με 11 σφαίρες του Έλληνα στην Γερμανία
Νεκρός σε χαράδρα στα σύνορα Αυστρίας-Γερμανίας εντοπίστηκε 32χρονος Ελληνας με καταγωγή από το Σίβα Φαιστού της Κρήτης με το σώμα του να έχει δεχθεί έντεκα σφαίρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ίδιος λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία του είχε τηλεφωνήσει σε πρόσωπο από το συγγενικό στην Κρήτη και μάλιστα έδειχνε να ιδιαίτερα ανήσυχος

«Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, αλλά προβλήματα έχω, θα τα πούμε άλλη φορά», είπε σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο άτυχος Κρητικός στο τηλεφώνημά του όταν ρωτήθηκε από τον συγγενή του αν τον αποασχολούσε κάτι.

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία, οι γερμανικές Αρχές προσήγαγαν την 27χρονη Γερμανίδα σύζυγό του που κατοικούσε στο σπίτι μιας θείας του, μαζί με την εξάχρονη κόρη του, καθώς κατά την προανάκριση οι αρχές έκριναν πως έπεφτε σε αντιφάσεις. Παράλληλα, προσήχθη κι ένας 28χρονος Έλληνας φίλος της οικογένειας, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο το οποίο εξετάζεται βαλλιστικά.

Το άψυχου σώμα του 32χρονου Κρητικού εντοπίστηκε τυχαία από έναν οδηγό νταλίκας τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου,στα σύνορα με την Αυστρία, στο Τιρόλο. Φαίνεται πως ο δολοφόνος επιχείρησε να το εξαφανίσει και να το πετάξει σε μια ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια σταμάτησαν την πτώση.

Οι άνδρες των γερμανικών αρχών διαπίστωσαν κατά την διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής ότι από τις 11 σφαίρες του δράστη οι 6 βρήκαν τον στόχο τους.

O αδικοχαμένος Κρητικός 32χρονος από το χωριό Σίβας Ηρακλείου γνώρισε και παντρεύτηκε τη Γερμανίδα σύζυγό του στην Κρήτη καθώς έμενε εκεί επειδή οι γονείς της είχαν στη ν Ελλάδα για να δουλέψουν. Το 2010 γεννήθηκε το κοριτσάκι τους και το 2013 πήραν την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς για το Οτομπρούν της Γερμανίας.

Τον τελευταίο καιρό η γυναίκα εργαζόταν σε γκισέ πληροφοριών εμπορικού κέντρου, ενώ ο 32χρονος Κρητικός εργαζόταν ως σεκιούριτι.


Πηγή: iefimerida.gr