Διαρρήκτης στην Κομοτηνή έκλεψε ακόμα και την κάμερα που τον κατέγραψε

Gazzetta team
Διαρρήκτης στην Κομοτηνή έκλεψε ακόμα και την κάμερα που τον κατέγραψε
Ο δράστης έχει καταγραφεί την ώρα που επιχειρούσε να παραβιάσει τις πόρτες οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του δικαστικού μεγάρου της πόλης χρησιμοποιώντας ένα σιδερένιο λοστό.

Με τη φωτογραφία του στα χέρια από το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος, προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν έναν άγνωστο προς το παρόν διαρρήκτη ο οποίος προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητα και μαγαζιά στο κέντρο της Κομοτηνής.

Ο δράστης έχει καταγραφεί την ώρα που επιχειρούσε να παραβιάσει τις πόρτες οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του δικαστικού μεγάρου της πόλης χρησιμοποιώντας ένα σιδερένιο λοστό. Παρά τις ζημιές που προκάλεσε, ωστόσο, μόνο από ένα αυτοκίνητο κατάφερε να κλέψει δύο μπουφάν, ένα ζευγάρι παπούτσια και μερικά κέρματα σπάζοντας το πίσω παράθυρο.

Λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί, ο άγνωστος έκλεψε και την κάμερα που τον... κατέγραψε, ξηλώνοντάς την από τη θέση της! Όμως, το πρόσωπό του είχε ήδη καταχωρηθεί στην συσκευή καταγραφής Πρόλαβε, όμως, να χαθεί στους γύρω δρόμους πριν επέμβουν αστυνομικοί που, σύμφωνα μετ τον «Χρόνο» καθυστέρησαν πολύ να εμφανιστούν.

Πηγή: protothema.gr