Ο κακομαθημένος 10χρονος γιος του Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Ο κακομαθημένος 10χρονος γιος του Τραμπ (pics)
Είναι 10 ετών το πέμπτο και τελευταίο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ. Και το νεαρότερο αγόρι που θα μπει στο Λευκό Οίκο, μετά τον Τζον Τζον Κένεντι.


Ηταν 3 η ώρα το πρωί, στις 9 Νοεμβρίου, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε την ομιλία του μετά την εκλογική νίκη. Δίπλα του στεκόταν ένας καλοχτενισμένος νεαρός, με άψογο κοστούμι, που έμοιαζε να δίνει μάχη για να μην αποκοιμηθεί. Ανοιγόκλεινε υπερβολικά τα μάτια, έκανε απεγνωσμένες κινήσεις κούρασης, έδειχνε να χασμουριέται στα κρυφά...


Τα social media τον λάτρεψαν και αμέσως δημιουργήθηκε κίνημα στο ίντερνετ με τίτλο «Είμαστε όλοι Μπάρον Τραμπ. O μικρός γιός έδειχνε εκείνη τη στιγμή να είναι ο πιο ανθρώπινος από όλη τη δυναστεία «The Donald».
Ο Μπάρον Τραμπ είναι 10 ετών. Μεγάλωσε πολύ πάνω από τον μάταιο ετούτο κόσμο, στον 58ο όροφο του πύργου Τραμπ, με πανοραμική θέα στη Νέα Υόρκη. Η διεύθυνσή του είναι γνωστή σε όλους τους ταξιτζήδες της πόλης, 725 5η Λεωφόρος. Οχι ότι γνωρίζουν τον Μπάρον ή ότι τον έχουν δει ποτέ στα ταξί τους, αλλά γιατί κατεβάζουν εκεί ορδές τουριστών που θέλουν να φωτογραφήσουν τον ουρανοξύστη της αυτοκρατορίας Τραμπ, στον οποίο γυρίστηκε η ταινία The Dark Knight Rises, ο τελευταίος Μπάτμαν, το 2011.


Ο Μπάρον έχει στη διάθεσή του τον δικό του όροφο στον πύργο Τραμπ. Εκεί παίζει με την συλλογή του από ελικόπτερα και μίνι Μερσεντές. «Τον αφήνουμε να παίζει με τη φαντασία του», έχει δηλώσει η Μελάνια, μητέρα του και τρίτη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, στο περιοδικό Parenting. «Μπορεί να κάνει απολύτως ό,τι θέλει, να λερώσει το σαλόνι, να γράφει στους τοίχους...Αν λέτε όχι, συνέχεια όχι σε ένα παιδί, πώς θα γίνει δημιουργικό;» δήλωσε η Μελάνια.


Η ίδια πρόσθεσε, πάντως, ότι ο Μπάρον δεν κάνει ό,τι του καπνίσει μέσα στον όροφό του. «Του αρέσει ό,τι είναι λευκό και καθαρό», είπε, χαρούμενη.
«Εξωτερικά, είναι ένα μείγμα από εμένα και τον μπαμπά του, αλλά στο κεφάλι του είναι ένας μίνι Ντόναλντ», πρόσθεσε.
Οταν ο Μπάρον ήταν μικρός, ήθελε να είναι σαν τον πατέρα του: επιχειρηματίας φοβερός και τρομερός, καθώς και μεγάλος παίκτης του γκολφ. Αλλά δεν βλέπει παρά σπάνια τον πατέρα του.
«Ο Ντόναλντ είναι πολύ απασχολημένος και περνάει μόνο ποιοτικό χρόνο με τον μικρότερο γιό του. Εχουν μια πολύ όμορφη σχέση, σεβασμό και αγάπη. Οταν φεύγουμε από τη Νέα Υόρκη για να πάμε στο εξοχικό μας στο Παλμ Μπητς, στη Φλόριντα, ο Μπάρον παίζει γκολφ με τον μπαμπά του και δειπνούν μαζί», δήλωσε η Μελάνια στο Parenting.

Σε μερικά χρόνια, όταν θα μεγαλώσει λίγο ο Μπάρον θα πέσει με τα μούτρα στον κόσμο της τζετ σετ και του Instagram. Στο μεταξύ, είναι ακόμη προ-έφηβος και κάπως σαν χρυσό και άκαμπτο πλουσιόπαιδο, στριμωγμένο στον πύργο του και υποχρεωμένο να πίνει την σοκολάτα του σε πραγματικά χρυσή κούπα.
«Του ετοιμάζω το πρωινό του. Τον συνοδεύω στο σχολείο. Του κάνω το φαγητό του. Περνάω τα απογεύματά μου μαζί του», δηλώνει η μητέρα του, η οποία υποστηρίζει την εικόνα του γιού της με κοστούμι.
«Τι να κάνω; Δεν του αρέσει να ντύνεται με ρούχα τζόκινγκ», δήλωσε στο ABC News.

Πηγή: iefimerida.gr