Οι Βρετανοί παρακαλούν τον Ομπάμα να γίνει πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου

Gazzetta team
Οι Βρετανοί παρακαλούν τον Ομπάμα να γίνει πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Έχοντας ως βήμα τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Twitter, πληθώρα Βρετανών πολιτών παρακαλά τον Ομπάμα να εισακούσει το αίτημά τους

Οι Βρετανοί πολίτες φαίνεται πως περνούν μια κρίση ταυτότητας, καθώς ζητούν από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, να μεταβεί στη χώρα τους μετά το πέρας της προεδρίας του στις ΗΠΑ και να γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας.



Έχοντας ως βήμα τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Twitter, πληθώρα Βρετανών πολιτών παρακαλά τον Ομπάμα να εισακούσει το αίτημα τους.





Μια χρήστης του Twitter έγραψε: «Μπορεί το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει έναν πρώην Αμερικανό πρόεδρο ως πρωθυπουργό; Γιατί αν τελειώσατε με τον Ομπάμα, θα τον πάρουμε εμείς. Σας παρακαλούμε», ενώ κάποιος άλλος υποστήριξε: «Λοιπόν, η Αμερική αποφάσισε να ανταλλάξει τον Ομπάμα για τον Τραμπ. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα πάρει τον Ομπάμα, σας ευχαριστούμε πολύ».





Μάλιστα, η «λατρεία» των Βρετανών πολιτών προς τον Ομπάμα δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο του, καθώς ιδιαίτερη συμπάθεια φαίνεται πως προκαλεί και η σύζυγός του, Μισέλ Ομπάμα. Μια χρήστης έγραψε: «Ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αν η Μισέλ Ομπάμα κατέβαινε για πρόεδρος, θα έβρισκα έναν τρόπο για να την ψηφίσω. Τη λατρεύω αυτή τη γυναίκα».





Πηγή protothema.gr