Πήρε κλεμμένα βιβλιάρια καταθέσεων και πήγε για ανάληψη

Gazzetta team
Πήρε κλεμμένα βιβλιάρια καταθέσεων και πήγε για ανάληψη
Η κλοπή έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και το μεσημέρι της Πέμπτης ο 38χρονος Έλληνας δράστης εμφανίστηκε σε μια τράπεζα στην Πτολεμαΐδα, όπου ζήτησε να εκταμιεύσει 840 ευρώ

Πίστεψε ότι έπιασε την καλή ο διαρρήκτης που παραβίασε την πόρτα του Ι.Χ. φορτηγού ενός 34χρονου στην Κοζάνη και άρπαξε από μέσα τα βιβλιάρια καταθέσεων και την αστυνομική ταυτότητα του ιδιοκτήτη, με τα οποία προσπάθησε να αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό του!

Η κλοπή έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και το μεσημέρι της Πέμπτης ο 38χρονος Έλληνας δράστης εμφανίστηκε σε μια τράπεζα στην Πτολεμαΐδα, όπου ζήτησε να εκταμιεύσει 840 ευρώ δείχνοντας την κλεμμένη ταυτότητα και το βιβλιάριο!

Όμως, ο υπάλληλος αντιλήφθηκε πως δεν ήταν η δική του φωτογραφία στην ταυτότητα και αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια! Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, ο δράστης αναγνωρίστηκε από τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας της τράπεζας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Από τα αποτυπώματά του αναγνωρίστηκε ο «θεριακλής» διαρρήκτης ενός Ι.Χ. φορτηγού εταιρείας στην πόλη της Άρτας, από το οποίο είχε κλαπεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και τέσσερα κιβώτια με τσιγάρα το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου! Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Πηγή: protothema.gr