Ο Μπαράκ Ομπάμα στις καλύτερες στιγμές του (pics)

Gazzetta team
Ο Μπαράκ Ομπάμα στις καλύτερες στιγμές του (pics)
Ο Πιτ Σόουζα έχει τραβήξει πάνω από 2 εκατομμύρια φωτογραφίες της οικογένειας Ομπάμα από το 2009 - Δείτε τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει πλάκα με πιτσιρίκια, να αγκαλιάζει τρυφερά τη σύζυγό του και να είναι απλά ο... cool εαυτός του

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε δει σίγουρα κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες, αφού πρόκειται για σκηνές που έχει «αιχμαλωτίσει» με την κάμερά του ο Πιτ Σόουζα, ο επίσημος φωτογράφος του Λευκού Οίκου, από το 2009 μέχρι σήμερα, με σκοπό τη διάθεσή τους στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο και από το αξίωμα του προέδρου, αρκετοί ιστότοποι επισκέφθηκαν για μια ακόμη φορά τον λογαριασμό Flickr του Λευκού Οίκου, όπου ο Σόουζα κατηγοριοποιεί κάθε χρονιά τις αγαπημένες του φωτογραφίες σε ένα ξεχωριστό άλμπουμ, με τίτλο «Το έτος σε φωτογραφίες».

Ένας από αυτούς τους ιστότοπους ήταν και το Twisted Sifter, που επέλεξε ορισμένες από τις φωτογραφίες αυτές, οι οποίες τυγχάνει να είναι στο top των προτιμήσεων του φωτογράφου και από τις δύο θητείες του Ομπάμα.

Η φωτογραφική επισκόπηση που ακολουθεί περιλαμβάνει τις πιο προσωπικές στιγμές του πρώτου Αφροαμερικανού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ, εστιάζοντας στις σχέσεις του με την σύζυγό του, τα παιδιά του, τους πολίτες που τον επισκέφθηκαν κατά καιρούς στο Οβάλ Γραφείο και τους συνεργάτες του.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τη μέρα που τη θέση του θα πάρει ο Ντοναλντ Τραμπ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), απολαύστε 20 από τις πιο αξιαγάπητες στιγμές του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.



Πηγή: protothema.gr