Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κάνει επίδειξη υποταγής στο πυρηνικό λόμπι του θανάτου

Gazzetta team
Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κάνει επίδειξη υποταγής στο πυρηνικό λόμπι του θανάτου
Για επίδειξη υποταγής στο πυρηνικό λόμπι του θανάτου κάνει ο λόγο ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η καταψήφιση από την κυβέρνηση στον ΟΗΕ, της απόφασης που έλαβε με μεγάλη πλειοψηφία των κρατών - μελών του ο Οργανισμός, για να ξεκινήσουν μέσα στο 2017 οι συνομιλίες πλήρους απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων σε όλον τον κόσμο, αποτελεί βαρύτατη πρόκληση και προσβολή προς την Ελλάδα και τον λαό μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι ο Αλ. Τσίπρας έκανε, προφανώς, με αυτήν την προκλητική ψήφο της κυβέρνησης στον ΟΗΕ, «επίδειξη υποταγής στο πυρηνικό λόμπι του θανάτου και ειδικότερα επίδειξη καλών προθέσεων και εθελόδουλης υποταγής προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, που έρχεται στην Αθήνα».

Ο επικίνδυνος κατήφορος, στον οποίο οδηγεί τη χώρα η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα, ως συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων Γεωργίου Παπανδρέου και Σαμαρά, μοιάζει να μην έχει φραγμούς, όρια και τέλος, τονίζει ο κ. Λαφαζάνης και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση αυτή συνδυάζει όλο και πιο κυνικά, την πιο εξευτελιστική οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας, με την όλο και πιο αποκρουστική νεοαποικιοποίησή της, ενάντια στα πιο ζωτικά εθνικά μας συμφέροντα και στις πιο περήφανες και αγωνιστικές φιλειρηνικές παραδόσεις του λαού μας.

Ο τόπος, όσο ποτέ χρειάζεται σήμερα ένα μεγάλο μέτωπο, όλων, χωρίς εξαίρεση, των συνεπών αντιμνημονιακών δυνάμεων για μια ριζοσπαστική ανατροπή αξιοπρέπειας και ελπίδας».

Πηγή: thetoc.gr