Ιερόδουλες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βάλουν την Χίλαρι στο Λευκό Οίκο (pics)

Gazzetta team
Ιερόδουλες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βάλουν την Χίλαρι στο Λευκό Οίκο (pics)
Οι γυναίκες της οργάνωσης «Hookers 4 Hillary» εξηγούν γιατί στηρίζουν την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Οι γυναίκες της οργάνωσης «Hookers 4 Hillary» κάνουν ό,τι περνά από το χέρι για να βάλουν την Χίλαρι Κλίντον στο Λευκό Οίκο. Όπως φανερώνει μάλιστα το όνομα της οργάνωσης, είναι όλες ιερόδουλες!

Εργάζονται στο «ροζ» ράντσο στη Νεβάδα των ΗΠΑ, Moonlite Bunny, και ξεκίνησαν να στηρίζουν την Χίλαρι από τον Απρίλιο του 2015, όταν και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για πρόεδρος των ΗΠΑ.

hookhil2

Όλες τους δηλώνουν φεμινίστριες, και επευφημούν την πιθανότητα να εκλεγεί η πρώτη γυναίκα πρόεδρος. Οι ίδιες θεωρούν ότι η Κλίντον θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, όπως και το σύστημα υγείας του Ομπάμα.

hookhil3

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν, μια από τις ιερόδουλες, η Marilyn Rose, λέει ότι η Κλίντον είναι μια «πάρα πολύ δυνατή γυναίκα» και ότι της αξίζει να είναι η επόμενη πρόεδρος της χώρας. «Θεωρώ πως είναι πολύ δυνατή γυναίκα, πολύ έξυπνη και ως υποψήφια πρόεδρος έχει μεγάλη εμπειρία», λέει στην κάμερα του ντοκιμαντέρ της Jan Fran.

hookhil4

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που στηρίζουν την Κλίντον, είναι η στάση της απέναντι στο σύστημα υγείας. Η Νεβάδα είναι η μοναδική πολιτεία των ΗΠΑ, όπου οι οίκοι ανοχής είναι νόμιμοι και οι ιερόδουλες υποχρεούνται να επισκέπτονται μια φορά την εβδομάδα το γιατρό για ιατρικές εξετάσεις τις οποίες πληρώνουν οι ίδιες, χρήματα που δεν τους επιστρέφονται.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης τους, «Hookers 4 Hillary», η ομάδα επισημαίνει τους 4 βασικούς λόγους που στηρίζουν την Χίλαρι:

Ο πρώτος λόγος είναι ότι η 69χρονη θα υπερασπιστεί το σύστημα υγείας του Ομπάμα. Επιπλέον, την εμπιστεύονται στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της οικονομίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Guardian, η 26χρονη ιερόδουλος Entice Love, μητέρα δυο παιδιών, εξηγεί ότι έγινε μέλος της κίνησης γιατί η Χίλαρι «καταδικάζει την οικογενειακή βία». «Ήμουν σε σχέση για πολλά χρόνια και ο σύντροφός μου με έριχνε από τις σκάλες, με γρονθοκοπούσε, μου είχε σπάσει τα πλευρά... Όταν πρέπει να επιλέξω για το ποιον θέλω για πρόεδρο, κοιτάζω αν αυτά που κάνουν είναι προς όφελός μου. Γι’ αυτό το λόγο ψήφισα Ομπάμα και τώρα τη Χίλαρι».

hookhil6

Η Love, εργάζεται ως ιερόδουλος από το Σεπτέμβριο του 2015, λέει ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε να εργάζεται στο ράντσο, έχει τη δυνατότητα να ζήσει τα παιδιά της και να πληρώνει την ασφάλεια υγείας. «Βοηθάμε τη Χίλαρι για να βοηθήσουμε και τους εαυτούς μας. Οι γυναίκες πρέπει να βοηθάμε η μια την άλλη, έτσι δεν είναι;» ρωτάει ρητορικά.

Η Fran, που ταξιδεύει συχνά, εξηγεί ότι οι περισσότερες ιερόδουλες που συναντά, υποστηρίζουν την Κλίντον γιατί μισούν τον Ντόναλντ Τραμπ. «Επιλέγω την Χίλαρι, γιατί έχω πρόβλημα με τους εγωπαθείς, τους ψεύτες, τους υποκριτές», τονίζει η ιερόδουλος, Sable Renea.hookhil7

Πηγή: newsbeast.gr