Stevie Wonder για αμερικανικές εκλογές: Εάν ο Τραμπ γίνει πρόεδρος θα είναι σαν να μου ζητάτε να οδηγήσω!

Gazzetta team
Stevie Wonder για αμερικανικές εκλογές: Εάν ο Τραμπ γίνει πρόεδρος θα είναι σαν να μου ζητάτε να οδηγήσω!
Η πεποίθησή μου είναι ότι η Χίλαρι είναι ένα έμπειρο πρόσωπο της κυβέρνησης επισήμανε σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής τασσόμενος στο πλευρό της Χίλαρι.

Το δικό του σχόλιο για τις αμερικανικές εκλογές έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Stevie Wonder δηλώνοντας πως «εάν ο Τραμπ γίνει πρόεδρος θα είναι σαν να μου ζητάτε να οδηγήσω!»

«Όσο και αν μου έχετε μεγάλη αγάπη και νομίζετε ότι είμαι αστείος και λα λα λα λα και σας κάνω να γελάτε και όλα αυτά, αν βρισκόσασταν σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έπρεπε να πάτε στο νοσοκομείο, θα θέλατε να οδηγήσω το αυτοκίνητό σας;» αναρωτήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Philly.com.

«Όχι, δεν θα είσαι στην κορυφή της λίστας μου» έσπευσε να του απαντήσει ο δημοσιογράφος.

«Ακριβώς!» Συνέχισε ο Wonder. «Επειδή δεν είμαι έμπειρος οδηγός, σωστά; Έτσι, η πεποίθησή μου είναι ότι η Χίλαρι είναι ένα έμπειρο πρόσωπο της κυβέρνησης, και έχει περάσει 30 χρόνια με μια δέσμευση. Για να μην αναφέρουμε ότι οι γονείς της την δίδαξε σε έναν ευγενή τρόπο, να έχουμε σεβασμό και αγάπη για όλους τους ανθρώπους. Αυτό είναι το άτομο που θέλω να κυβερνήσει, να είναι ο ηγέτης αυτού του έθνους» κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή: protothema.gr