Σαουδική Αραβία: 7.000 μαστιγώματα σε 4 βιαστές

Gazzetta team
Σαουδική Αραβία: 7.000 μαστιγώματα σε 4 βιαστές
Οι Σουδανοί δράστες βίασαν τη γυναίκα μπροστά στο σύζυγο και την κόρη της και αφού αποχώρησαν, επέστρεψαν και την βίασαν ξανά

Σαν κεραυνός ήχησε στα αυτιά των Σουδανών βιαστών η ποινή που εξέδωσε το δικαστήριο για την ανάλγητη πράξη τους, όταν επιτέθηκαν σε αλλοδαπή γυναίκα την οποία βίασαν κατ' εξακολούθηση μπροστά στο σύζυγο και την κόρη της!

Οι τέσσερις Σουδανοί εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια και αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν τον άντρα με καλώδιο, έγδυσαν τη γυναίκα και τη βίασαν μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της. Ακολούθως έκλεψαν ένα χρηματικό ποσό και οκτώ κινητά τηλέφωνα και αποχώρησαν από την οικία. Λίγο αργότερα, ωστόσο, επέστρεψαν και βίασαν ξανά τη γυναίκα.

Μεγάλο μέρος της κοινωνίας απαίτησε από το ισλαμιστικό δικαστήριο να αποφασίσει την εκτέλεση των τεσσάρων βιαστών, κάτι που τελικά δεν έγινε. Η ποινή που τους επιβλήθηκε πάντως ήταν μεγάλη. Ο ένας τιμωρήθηκε με 17 χρόνια φυλάκιση και 2.500 μαστιγώματα. Ο δεύτερος θα εκτίσει πέντε χρόνια φυλάκιση και θα υποστεί 1.500 μαστιγώματα, ενώ στους άλλους δύο επιβλήθηκαν ποινές 15 ετών στον καθένα και 1.500 μαστιγώματα.


Πηγή: protothema.gr