O Μπραντ Πιτ ζητά την επιμέλεια των παιδιών από την Αντζελίνα Τζολί

Gazzetta team
O Μπραντ Πιτ ζητά την επιμέλεια των παιδιών από την Αντζελίνα Τζολί
Σύμφωνα με τη Sun είναι η πρώτη φορά που ο χολλυγουντιανός ηθοποιός κινείται νομικά μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Τζολί

Την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ζήτησε επισήμως ο Μπραντ Πιτ, όπως αναφέρουν τις τελευταιες ώρες δημοσιεύματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Σύμφωνα με τη Sun, μάλιστα, είναι η πρώτη φορά μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Αντζελίνα Τζολί, που ο αμερικανός σταρ αντιδρά και εκείνος από την πλευρά του με νομικά μέσα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν ορισμένα από τα παιδιά του πρώην ζεύγους να έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να μείνουν με τον πατέρα τους μετά το διαζύγιο.

Πλέον, μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει στην κίνηση του Πιτ η Αντζελίνα Τζολί. Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες μέρες αφότου έγινε γνωστό το διαζύγιο των Μπραντζελίνα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον Πιτ να είναι βίαιος με τα παιδιά. Ωστόσο, αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν στη συνέχεια ενώ και το FBI είχε καταστήσει σαφές ότι δεν υπήρχε τίποτα σε βάρος του διάσημου ηθοποιού.


Το χρονικό του διαζυγίου

Η είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ έσκασε σαν βόμβα στο καλλιτεχνικό χώρο με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαρκώς νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταρρίπτοντας την ειδυλλιακή εικόνα που πολλοί είχαν σχηματίσει για το ζεύγος Τζολί- Πιτ.

Η βρετανική Daily Mail είχε παρουσιάσει τότε τί είχε συμβεί λίγο πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού:

14 Σεπτεμβρίου: Η οικογένεια Τζολί- Πιτ φτάνει στη Μινεσότα από τη Γαλλία, λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, όπου ο αστέρας του Χόλιγουντ φέρεται να είναι μεθυσμένος και να φωνάζει. Η οικογένεια συνεχίζει το ταξίδι της για το Λος Αντζελες, με τον ηθοποιό να βρίσκεται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

15 Σεπτεμβρίου: Η επίσημη ημερομηνία διαζυγίου των δύο ηθοποιών, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί.

15-18 Σεπτεμβρίου: Η Τζολί χωρίς να το γνωρίζει ο διάσημος ηθοποιός νοικιάζει σπίτι στο Μαλιμπού, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

17-18 Σεπτεμβρίου: Η ηθοποιός ανακοινώνει στον σύζυγό της ότι θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου, με τον Μπραντ Πιτ να την ικετεύει και να υπόσχεται ότι θα δεχθεί συμβουλές και καθοδήγηση από ειδικό.

18 Σεπτεμβρίου: Δημοσιοποιούνται φωτογραφίες με τον αδελφό της Τζολί να έχει τα παιδιά του ζευγαριού.

19 Σεπτεμβρίου: Η Τζολί καταθέτει την αίτηση διαζυγίου υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους.

Ακολουθεί όργιο φημών σχετικά με την αιτία του διαζυγίου με τη γαλλίδα ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ να εμφανίζεται ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, πράγμα που διέψευσε κατηγορηματικά η ίδια, που σημειωτέον είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της.

Πηγή: protothema.gr