Σύγκρουση Φώφης-Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ

Gazzetta team
Σύγκρουση Φώφης-Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ
Όλα δείχνουν ότι ο κ. Βενιζέλος δεν θα συναινέσει τη Δευτέρα στη συγκρότηση του ΕΣΡ

Σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να υπερψηφίσει το κόμμα της την τροπολογία του Νίκου Παππά, βάσει της οποίας δεν καταργείται αλλά αναστέλλεται ο πυρήνας του νόμου του, που μετακύλιε στην κυβέρνηση τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν έκρυψε τις έντονες επιφυλάξεις του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκε έτοιμος να φύγει από το ΠΑΣΟΚ αν επιστρέψει ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Ζήτησα επισήμως από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να συνεδριάσουμε για να αποφασίσουμε συλλογικά, αλλά αυτό δεν έγινε», είπε και επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει έστω και τώρα να γίνει μια τέτοια συζήτηση ενόψει της νέας Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής, τη Δευτέρα, για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.. «Εγώ ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τήρησα ως κόρην οφθαλμού τη συλλογικότητα του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», είπε.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν ότι η στάση του κόμματος ήταν γνωστή ήδη από τη Δευτέρα και ότι επιβεβαιώθηκε την Τρίτη σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου. Όλα δείχνουν ότι ο κ. Βενιζέλος δεν θα συναινέσει τη Δευτέρα στη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Πηγή newsbeast.gr