«Kάναμε λάθη αλλά...», η αυτοκριτική του Νίκου Παππά

Gazzetta team
«Kάναμε λάθη αλλά...», η αυτοκριτική του Νίκου Παππά
«Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε» ξεκαθάρισε ο Ν. Παππάς μιλώντας για λάθη και μιλώντας για τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ για το ΕΣΡ.

«Χαιρετίζω την στάση της ΝΔ να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς σε εκπομπή του καναλιού «Ε», υπογραμμίζοντας πως υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το παρών στο «Ναι».

«Είμασε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα», ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές», επανέλαβε ο κ .Παππάς.

«Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε», είπε και επισήμανε πως «κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρη η διαδικασία την νομοθέτησης, ενώ για τον αριθμό 4 των αδειών τόνισε πως ελήφθη υπόψη η μελέτη του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και ο παράγοντας βιωσιμότητας των καναλιών .

Για τον ανασχηματισμό ανέφερε πως αυτό είναι στη ευχέρεια του πρωθυπουργού και τόνισε όπως τώρα έχουμε την δυνατότητα συγκρότησης του ΕΣΡ

Πηγή: thetoc.gr