Δεν είναι πλέον είδηση, αλλά βρήκαν ξανά όπλα στην Κρήτη

Gazzetta team
Δεν είναι πλέον είδηση, αλλά βρήκαν ξανά όπλα στην Κρήτη
Βρήκαν όπλα μετά τις μπαλωθιές στα Χανιά - Η γιορτή είχε σχολάσει και οι καλεσμένοι είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους όταν έφτασε... η αστυνομία

Η γιορτή είχε σχολάσει και οι καλεσμένοι είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους, όταν έφτασαν στο σπίτι του 34χρονου διοργανωτή στα Χανιά οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από τους περίοικους ότι κάποιοι έριχναν άσκοπους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ενδεχομένως ο οικοδεσπότης θα γλίτωνε τους μπελάδες, καθώς κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους γύρω χώρους δεν βρέθηκαν κάλυκες, φυσίγγια ή άλλα σημάδια που να δείχνουν ότι είχαν πέσει μπαλωθιές. Ωστόσο, ο 34χρονος έκανε το λάθος να διατηρεί ένα μικρό... οπλοστάσιο κι έτσι δεν απέφυγε τη σύλληψη.

Στο σπίτι, οι άνδρες της Ασφαλείας βρήκαν δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής και ένα περίστροφο. Τα τρία όπλα κατασχέθηκαν και το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, ενώ ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr