Ενας ψεύτικος Τραμπ χαϊδεύει κορίτσια στη μέση της Νέας Υόρκης

Gazzetta team
Ενας ψεύτικος Τραμπ χαϊδεύει κορίτσια στη μέση της Νέας Υόρκης
Eνας ψεύτικος Ντόναλντ Τραμπ πήγε την περασμένη Τρίτη, συνοδευόμενος από δύο ημίγυμνα κορίτσια, μπροστά στο κτίριο Trump Tower της Νέας Υόρκης και προκάλεσε μποτιλιάρισμα, ενώ εκατοντάδες περίεργοι έκλεισαν το δρόμο.

Επρόκειτο στην πραγματικότητα για το event μια βρετανής καλλιτέχνιδας, την Alison Jackson, η οποία έγινε διάσημη χρησιμοποιώντας την εικόνα διασήμων προσωπικοτήτων, μεταμφιέζει ηθοποιούς και σωσίες προκειμένου να τους βάλει να κάνουν περίεργα και ασυνήθιστα πράγματα. Για παράδειγμα, έχει ήδη χρησιμοποιήσει μια Μέριλιν Μονρό να γδύνεται μπροστά στον Τζον Κέννεντι, την βασίλισσα Ελισάβετ να πλένει τα πιάτα, τον Μπαράκ Ομπάμα να καπνίζει πούρο.
Αυτή τη φορά, για να κάνει γνωστή την έκθεση που ξεκινάει στη Νέα Υόρκη χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο Ντόναλντ Τραμπ να χαϊδεύει με άσεμνο τρόπο όμορφα κορίτσια.


Ο ψεύτικος Τραμπ ήταν καθισμένος πάνω σε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο, με δύο ημίγυμνα κορίτσια και πήγε μπροστά στο εμβληματικό κτίριο του υποψηφίου προέδρου, το Trump Tower, στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Εκεί, ο ψευδο-Τραμπ έκανε χυδαίες κινήσεις πάνω στο σώμα των κοριτσιών. Ο δρόμος γέμισε περίεργους και προκλήθηκε μποτιλιάρισμα. Περίπου δέκα όμορφα κορίτσια ημίγυμνα και με ψηλά τακούνια συγκεντρώθηκαν γύρω του και έπεσαν πάνω του, ενώ κρατούσαν πανό που έγραφαν «Grab America by the pussy» (Πιάσε την Αμερική από το αιδοίο) ή «I am not a slut» (Δεν είμαι πόρνη). Την ίδια ώρα φώναζαν συνθήματα όπως «Σεβαστείτε μας» ή «Μην εγγίζετε τα σώματά μας», κολλημένες πάνω στον ψευδο-Τραμπ.


Λίγο αργότερα ο «Τραμπ» έφυγε και κατέβηκε την Πέμπτη λεωφόρο ανάμεσα σε ένα δάσος από smarphones και κάμερες που κρατούσαν περίεργοι για να απαθανατίσουν τη σκηνή. Μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε προς την γκαλερί όπου θα γίνει η έκθεση της Alison Jackson.


Πηγή: iefimerida.gr