Tα καυτά φιλιά της Μαντόνα με διάσημο καρδιοκατακτητή του Χόλυγουντ

Gazzetta team
Tα καυτά φιλιά της Μαντόνα με διάσημο καρδιοκατακτητή του Χόλυγουντ
Είναι η Μαντόνα και ο απίστευτα γοητευτικός Ιντρις Ελμπα το νέο hot ζευγάρι;

Η 58χρονη Μαντόνα και τα τρυφερά τετ α τετ της με έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τον Ιντρις Έλμπα, 44 ετών σε πάρτι... καθώς τα στιγμιότυπα στο Snapchat τους μαζί μετά από αγώνα πυγμαχίας που έδωσαν τροφή για φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο hot ζευγάρι.

Η Μαντόνα κατά την είσοδό της στο πάρτι
Η Μαντόνα κατά την είσοδό της στο πάρτι

Ο γοητευτικός Ιντρις Ελμπα έκανε το ντεμπούτο του στο kickboxing την Παρασκευή το βράδυ στο Λονδίνο.
Και το ταλέντο του στον αθλητισμό τράβηξε την προσοχή της μεταλύτερης ποπ σταρ του πλανήτη, αφού σύμφωνα με πηγές της The Sun οι δυο τους πιάστηκαν στα πράσα να φιλιούνται αμέσως μετά τον αγώνα του Ελμπα.

Πηγή είπε στη «The Sun» ότι ο 44χρονος ηθοποιός, και η 58χρονη τραγουδίστρια ήταν χαλαροί και δεν σταμάτησαν να φιλιούνται μέσα στο M Restaurant του Λονδίνου – αφού ο Ιντρις συμμετείχε στον πρώτο αγώνα πυγμαχίας του για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Idris Elba: Fighter.

Το ζευγάρι πήγε μαζί στο after party, όπου γιόρτασε με κοινούς τους φίλους, και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αχώριστοι αφού ο ένας δεν ξεκολλούσε από τον άλλο.

Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι οι δυο τους δεν προσπάθησαν καν να κρυφτούν ή να είναι διακριτικοί. Είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο.

Νωρίτερα, η Μαντόνα είχε ανεβάσει στο instagram ένα βίντεο του Ελμπα γράφοντας στη λεζάντα: «Ο Ίντρις Έλμπα τα σπάει στο York Hall!».

Και δεν έλειψαν τα στιγμιότυπα των δύο στο snapchat.

Και δεν έλειψαν τα στιγμιότυπα των δύο στο snapchat.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιντρις Ελμπα είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Splash

Splash


Πηγή: thetoc.gr