H 5χρονη που μοιράζει γλυκά σε αστέγους είναι το video της ημέρας (pics & vid)

Gazzetta team
H 5χρονη που μοιράζει γλυκά σε αστέγους είναι το video της ημέρας (pics & vid)
Μια πολύ όμορφη πράξη αγάπης από το Μάντσεσερ της Βρετανίας ήρθε στη δημοσιότητα, μέσα από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης

Στο Μάντσεστερ η 5χρονη Ολίβια ζητούσε όλη την ώρα από τους γονείς της να τη βοηθήσουν να δώσει φαγητό και κουβέρτες στους άστεγους της πόλης.

Η μικρούλα, όπως αναφέρουν οι γονείς τις, στενοχωρήθηκε πολύ όταν έμαθε πως άνθρωποι κοιμούνται στον δρόμο καθολη τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο κατά τους χειμερινούς μήνες εξαιτίας του κρύου.

Έτσι η μικρή έπεισε τους γονείς της να της ετοιμάσουν 12 κούτες cupcake και αντί να τα δώσει στα παιδιά στο σχολείο της, τα μοίρασε, μαζί με νερό, στους αστέγους της πόλης.

«Στενοχωριέμαι πάρα πολύ να βλέπω ανθρώπους χωρίς σπίτια και χωρίς οικογένεια, όπως την δικιά μου, να κρυώνουν και να βρέχονται [από τη βροχή]» είπε η μικρούλα και συνέχισε:«την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κουβέρτες και κάλτσες για αυτούς γιατι κάνει περισσότερο κρύο».

«Είναι μόνο 5 ετών και το σκέφτηκε μόνη της. Δεν της έδωσε κανείς άλλος την ιδέα. Μου είπε πως τώρα είναι η «δουλειά» της να βοηθάει τους άστεγους της πόλης» ανέφερε ο μπαμπάς της μικρής στα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: topontiki.gr