Τραγωδία στην Ημαθία όπου τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη

Gazzetta team
Τραγωδία στην Ημαθία όπου τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη
Η τραγική ιστορία πίσω από τον θανάσιμο τραυματισμό της

Το τρίτο κατά σειρά τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή στις σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ Αλεξάνδρειας και Παλαιοχωρίου.

Νεαρό άτομο παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία, η οποία λίγο πριν είχε αναχωρήσει από την Αλεξάνδρεια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη (περίπου 18:30).

Στις γραμμές του ΟΣΕ ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια με το Παλαιοχώρι βρέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα του θύματος, πάσο με φωτογραφία που μαρτυρούν ότι είναι κοπέλα νεαρής ηλικίας (18 ετών) από τη Θεσσαλονίκη.

ose2

Όπως μεταδίδει το alexandriamou.gr, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, διαπιστώθηκε μια τραγική ειρωνεία που συνδέει τα δύο τελευταία θύματα που διαμελίστηκαν στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ Αλεξάνδρεια και Πλατέος Ημαθίας.

ose3

Μετά την αναγνώριση των στοιχείων της νεαρής 18χρονης, διαφαίνεται ότι η κοπέλα υπήρξε σύντροφος του άτυχου νεαρού που διαμελίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Κορυφής Ημαθίας. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, το γεγονός συνέτριψε ψυχολογικά την κοπέλα, η οποία οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα για να συναντήσει τον αγαπημένο της.

ose4

ose5

Πηγή newsbeast.gr