Μητέρα αλυσόδεσε την κόρη της σε πάρκινγκ επειδή έκανε κοπάνα από το σχολείο (pics)

Gazzetta team
Μητέρα αλυσόδεσε την κόρη της σε πάρκινγκ επειδή έκανε κοπάνα από το σχολείο (pics)
Ντροπιασμένο το οχτάχρονο κορίτσι είχε βάλει το δάχτυλο στο στόμα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στη Μαλαισία όταν ειδοποιήθηκαν ότι ένα μικρό κορίτσι ήταν αλυσοδεμένο σε κολόνα χώρου στάθμευσης.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο πάρκινγκ είδαν όντως ένα οχτάχρονο κορίτσι αμήχανο να έχει βάλει το δάχτυλο στο στόμα και να προσπαθεί να ψελλίσει το λόγο για τον οποίο η μητέρα του το είχε τιμωρήσει με αυτό τον τρόπο.

Το κορίτσι φορούσε ακόμα τη στολή του σχολείου της και όπως είπε στους αστυνομικούς η μητέρα της την είχε αλυσοδέσει γιατί δεν συμπεριφερόταν σωστά. Είπε ακόμα στους αστυνομικούς ότι της είχε πει (σ.σ. η μητέρα) ότι σε λίγα λεπτά θα επέστρεφε.







Μετά από δέκα λεπτά στο σημείο εμφανίστηκε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία στις ερωτήσεις των αστυνομικών απάντησε ότι επέβαλε αυτή την τιμωρία στην κόρη της επειδή συχνά έκανε κοπάνα από το σχολείο.

Μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα από όπου αποχώρησαν μετά απο λίγη ώρα με τους αστυνομικούς να κάνουν μόνο προφορικές παρατηρήσεις στη γυναίκα επειδή ήταν η πρώτη φορά που επέβαλε αυτή την τιμωρία στην κόρη της.

Πηγή: protothema.gr