Το Pornhub ανακοίνωσε ότι οι αναζητήσεις για τη Μέριλιν Μονρόε αυξήθηκαν κατά 566% φέτος (vid)

Newsroom
Το Pornhub ανακοίνωσε ότι οι αναζητήσεις για τη Μέριλιν Μονρόε αυξήθηκαν κατά 566% φέτος (vid)
Το Pornhub συνέκρινε τις κορυφαίες αναζητήσεις του 2022 με το 2021, ανακαλύπτοντας ότι οι άνθρωποι έψαχναν πιο «σινεφιλ» πράγματα.

Το Pornhub μοιράστηκε ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο YouTube, τονίζοντας τις πληροφορίες αναζήτησης που καθόρισαν το Halloween νωρίτερα φέτος.

Από τις 10 κορυφαίες αναζητήσεις για αποκριάτικες στολές, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως νοσοκόμες, υπηρέτριες και δάσκαλοι, είναι ασφαλές να πούμε ότι τα κοστούμια προς τα οποία τείνουν να στραφούν οι άνθρωποι δεν έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Ωστόσο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα από την πλατφόρμα περιεχομένου για ενήλικες είναι η ηθοποιός Μέριλιν Μονρόε, με τις αναζητήσεις γι' αυτήν να αυξάνονται κατά 566% φέτος.

Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την ταινία Blonde του Netflix με την Ana de Armas στον ρόλο της Monroe ή με την Kim Kardashian που φορούσε το φόρεμα που φορούσε η σταρλετίτσα του παλιού Χόλιγουντ όταν τραγουδούσε το "Happy Birthday" στον τότε πρόεδρο John F. Kennedy.

Αλλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αναζητήσεις για το «Norma Jean», το όνομα γέννησης της Μονρόε, έκαναν τους ανθρώπους να συρρέουν στην πλατφόρμα για να το εξερευνήσουν.

Ξεπερνώντας άλλες αναζητήσεις ταινιών, όπως Catwoman και The Addams Family, το Hocus Pocus αυξήθηκε κατά 1.281% περισσότερο σε δημοτικότητα φέτος σε σχέση με το 2021.