Γαμπρός αντί να ταΐσει τη νύφη τούρτα, της την πέταξε στο πρόσωπο και μετά έφυγε... κύριος (vid)

Newsroom
Γαμπρός αντί να ταΐσει τη νύφη τούρτα, της την πέταξε στο πρόσωπο και μετά έφυγε... κύριος (vid)
Άναυδοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι με τη «ξεχωριστή» κίνηση του γαμπρού.

Όταν πρόκειται για γαμήλιες παραδόσεις υπάρχουν αρκετές που περιστρέφονται γύρω από την τούρτα.

Φυσικά, μία από τις κυριότερες είναι να την κόβουν μαζί και να φαίνονται όσο πιο φωτογενείς γίνεται την ώρα που οι δύο άνθρωποι προσπαθούν να κρατήσουν ένα μαχαίρι. Ωστόσο, μόλις κοπεί η τούρτα, η τιμητική πρώτη μπουκιά ανήκει στη νύφη και τον γαμπρό.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

Ωστόσο, ένας γαμπρός έκανε την απόλυτη φάρσα στη νέα του σύζυγο τη μεγάλη τους μέρα, φροντίζοντας να της σπάσει ένα κομμάτι της τούρτας στο πρόσωπο... και όλα αυτά ενώ όλοι παρακολουθούσαν άφωνοι.

Η νέα νύφη μοιράστηκε το υλικό στο TikTok, όπου το έχουν παρακολουθήσει πλέον πάνω από 180.000 άτομα.

Το βίντεο δείχνει το γαμπρό να κόβει ένα κομμάτι της τούρτας και να αρχίζει να πλησιάζει προς το μέρος της, είναι σαφές ότι η νύφη ξέρει τι πρόκειται να συμβεί και φαίνεται να κάνει πίσω στη γωνία του δωματίου.

Απτόητος, ο γαμπρός σπάει το φρεσκοκομμένο κομμάτι της τούρτας στο πρόσωπο της νέας του συζύγου και το ζευγάρι πέφτει μαζί στο έδαφος, προς τέρψιν των καλεσμένων τους. Στη συνέχεια ο νεαρός φεύγει από το πλάνο φανερά ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος.