Champions League: Πέντε παίκτες που θα απολαύσουμε

Gazzetta team
Champions League: Πέντε παίκτες που θα απολαύσουμε

bet365

Το Champions League επέστρεψε με την 1η αγωνιστική των ομίλων και ήδη ξεχωρίσαμε κάποιους παίκτες που ανυπομονούμε να δούμε στη συνέχεια.

Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Ο 19χρονος ήρθε στο προσκήνιο στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τη Μπενφίκα, κάνοντας τέτοια εντύπωση ώστε η Ατλέτικο Μαδρίτης να πληρώσει 120 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο Φέλιξ δεν είχε πάρει πολλές ευκαιρίες το φθινόπωρο του 2018 και είχε μόλις μία συμμετοχή στο Champions League πριν το ματς της Ατλέτικο με τη Γιουβέντους. Τεχνίτης, εκπληκτικός στις ντρίμπλες και με φονικό σουτ, ο πολυσύνθετος Πορτογάλος είναι απόλαυση και η συνεργασία του με τον Ντιέγκο Κόστα, από τη στιγμή που θα μάθει ο ένας τον άλλο, θα ενθουσιάσει.

Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ)

Προφανές. Είναι δύσκολο, άλλωστε, να σκεφτείς αυτή τη στιγμή έναν πιο ενθουσιώδη έφηφο από τον Σάντσο, ο οποίος εξελίσσεται σε σούπερσταρ με τρομακτική ταχύτητα. Οι πρώτες δύο σεζόν του Αγγλου εξτρέμ στη Ντόρτμουντ ήταν υπέροχες στη Bundesliga αλλά ακόμη δεν έχει αφήσει το σημάδι του στο Champions League. Αρα, ο Τζέισον θα πρέπει να αποδείξει κάποια πράγματα τώρα που η Μπορούσια κληρώθηκε με τις Μπαρτσελόνα και Ιντερ στον όμιλο του θανάτου. Στην πρεμιέρα των ομίλων, κόντρα στους Καταλανούς, κέρδισε πέναλτι και η συνέχεια πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη.

Κάι Χάβερτς (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Ο Γερμανός χαφ έλειψε από τη ρεβάνς της Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των "16" το 2017 επειδή είχε εξετάσεις στο σχολείο. Ολοι ήξεραν ότι ο Χάβερτς, 17 ετών τότε, θα εξελισσόταν σε έναν σταρ, αλλά η εξέλιξη του (προς το παρόν) προχωράει με πιο γρήγορο ρυθμό από ό,τι αναμενόταν. Στα 20 του πλέον, είναι ήδη ένας πλήρης παίκτης που πέτυχε 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πέρυσι, δίνοντας παράλληλα ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας του και αποτελώντας υπόδειγμα για τους υπόλοιπους. Κάποιοι λένε ότι ο Χάβερτς θα γίνει καλύτερος από τον Μίκαελ Μπάλακ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δοκιμαστεί αυτή η άποψη κόντρα σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στέφανο Σένσι (Ιντερ)

Η Ιντερ του Αντόνιο Κόντε, μετά το 1-1 με τη Σλάβια Πράγας, έχει δύσκολη αποστολή κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ και πολλά θα εξαρτηθούν από τις εμφανίσεις του Σένσι. Ο Ιταλός χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σασουόλο με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρώτα του ματς με τους Νερατζούρι. Βασικός για την εθνική Ιταλίας στα 24 του χρόνια, ο Σένσι περιγράφεται από πολλούς ως ένας ηγέτης μιας νέας ιταλικής γενιάς, χάρη στην ικανότητα του να βλέπει γήπεδο, ενώ ξεχωρίζει για το κλειστό κοντρόλ του. Προσέξτε τον.

Εντσον Αλβαρες (Αγιαξ)

Μπορεί ο Αγιαξ να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο μετά την περσινή πορεία του, όταν έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Champions League; Εχασαν δύο σημαντικότατους παίκτες, όπως οι Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ματάις Ντε Λιχτ, αλλά οι Ντούσαν Τάντιτς, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ και Χακίμ Ζίγιεχ παραμένουν στο Αμστερνταμ, όπου τους... συνάντησε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση από το Μεξικό. Εχοντας υπογράψει πριν λίγους μήνες -αφού η Αμέρικα πήρε 15 εκατ. ευρώ- ο 21χρονος Αλβαρες είναι ήδη έμπειρος παίκτης, έχοντας θέση βασικού στην εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ 2018. Ο πολυσύνθετος κεντρικός αμυντικός μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και στη θέση του δεξιού μπακ. Αν ο Ερικ Τεν Χαγκ τον χρησιμοποιεί στη φυσική του θέση πάντως, ο Αλβαρες είναι κάτι παραπάνω από ικανός να αντικαταστήσει τον Ντε Λιχτ στο δρόμο για τη δόξα.

ΠΗΓΗ: FourFourTwo

 

Τελευταία Νέα