Top 5: Οι κορυφαίοι teenagers του Champions League (vids)

Gazzetta team
Top 5: Οι κορυφαίοι teenagers του Champions League (vids)

bet365

Το Champions League ετοιμάζεται για σέντρα και το Planet Football του gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους 5 teenagers που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση.

Κανένας τους δεν έχει κλείσει ακόμα τα 20 του χρόνια, όμως αγωνίζονται σε ομάδες του Champions League και ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν ακόμη και σε αυτή την... τρυφερή ηλικία. Το Planet Football παρουσιάζει τους 5 κορυφαίους teenagers της διοργάνωσης.

Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Κόστισε στην Ατλέτικο περισσότερα από 120 εκατ. ευρώ για να γίνει όχι απλά ο ακριβότερος teenager όλων των εποχών, αλλά και ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες. Ο Πορτογάλος έδειξε ήδη από τα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα των ροχιμπλάνκος ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και ο Σιμεόνε βρήκε τον αντικαταστάτη του Γκριεζμάν. Ούτε καν η πίεση των εκατομμυρίων που κόστισε δεν δείχνει ικανή να τον σταματήσει. Το μόνο που πρέπει να βρει είναι η σταθερότητα. Και μάλλον ούτε αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Ένα νέο μεγάλο αστέρι γεννήθηκε στην Λισαβόνα και ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει στο κορυφαίο επίπεδο στην Μαδρίτη.

Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ)

Η Ντόρτμουντ τον εντόπισε και τον «έκλεψε» από την Μάντσεστερ Σίτι. Πλήρωσε κάπου στα 14 εκατ. ευρώ, όμως πλέον αυτά τα χρήματα μοιάζουν ελάχιστα. Ο Σάντσο έχει δείξει τρομερή εξέλιξη ήδη από την περσινή σεζόν και είναι ένας από τους κορυφαίους στις ασίστ στα μεγάλα πρωταθλήματα. Πλέον, έχει βάλει και το σκοράρισμα στο ρεπερτόριό του, συνθέτοντας με τους Ρόις και Αλκάθερ μία από τις κορυφαίες τριπλέτες στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος, η Ντόρτμουντ του έχει δώσει ό,τι χρειάζεται (αρχικά του ανανέωσε το συμβόλαιο πριν λίγους μήνες και τώρα το αναπροσάρμοσε οικονομικά, ώστε να μείνει ευχαριστημένος) και ο Άγγλος το ανταποδίδει στο γήπεδο.

Βινίσιους Ζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Από πέρυσι έδειξε τι μπορεί να κάνει και συνεχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής με τον Ζιντάν στον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος έχει την ικανότητα να ανοίξει οποιαδήποτε άμυνα και σε ηλικία μόλις 18 ετών δείχνει τον λόγο που η Ρεάλ είχε ξοδέψει ένα σκασμό χρήματα για να τον κλείσει όταν ακόμα δεν μπορούσε καν να παίξει στην Ευρώπη (οι Βραζιλιάνοι έχουν το αυτό το δικαίωμα αφού κλείσουν τα 18 τους χρόνια). Αναμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο, δεν θα αργήσει η ώρα που θα μπορεί να πάρει στις πλάτες του τη βασίλισσα.

Ανσού Φατί (Μπαρτσελόνα)

Εμφανίστηκε φέτος από το πουθενά και άρχισε να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Χρειάστηκε μόλις δύο παιχνίδια για να πετύχει το πρώτο επαγγελματικό του γκολ και με τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα η φρεσκάδα του έκανε τη διαφορά. Έδειξε το ταλέντο του σε όλο του το μεγαλείο στο ματς με την Βαλένθια και τώρα ετοιμάζεται για το Champions League. Γνήσιο ταλέντο, που θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Ντόμινικ Σομποσλάι (Ζάλτσμπουργκ)

Το 2017 η Ζάλτσμπουργκ, που έχει φοβερό τμήμα scouting, τον απέκτησε για 5 εκατ. ευρώ από την Βιντεότον και δεν θα αργήσει η ώρα που η επένδυσή της θα αποσβεστεί στο πολλαπλάσιο. Ο νεαρός Ούγγρος μέσος εντάχθηκε αρχικά στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, όμως μέσα σε λίγους μήνες έγινε βασικό στέλεχος της πρώτης. Έκανε το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα στο Europa League και τώρα ετοιμάζεται να συστηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στην παρθενική παρουσία της Ζάλτσμπουργκ στους ομίλους του Champions League. Δυνατός, με καλή πάσα, η ικανότητά του επιθετικά είναι εκείνη που τον κάνει να ξεχωρίζει.

 

Τελευταία Νέα