Top-5: Παίκτες της La Liga που θα ενδιέφεραν την Premier League

Gazzetta team
Top-5: Παίκτες της La Liga που θα ενδιέφεραν την Premier League

bet365

Διαβάστε για πέντε παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της La Liga και θα αποτελούσαν εξαιρετικές λύσεις για τα clubs της Premier League.

Μίκελ Ογιαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ)

Ο παίκτης με τον μεγάλο αριθμό παπουτσιού, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν. Εχοντας συγκριθεί πολλές φορές με τον πρώην μεγάλο άσο των Βάσκων, Αντουάν Γκριεζμάν, ο Ογιαρθάμπαλ μπορεί να παίξει ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές και κεντρικά, διαθέτοντας ταχύτητα και ένα φοβερό αριστερό πόδι. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 και αυτό είναι κάτι που θα κάνει την απόκτησή του πιο δαπανηρή, αν και ούτως ή άλλως η Σοσιεδάδ δεν θα πουλούσε φτηνά. Αν η δύσκολη σεζόν των Βάσκων συνεχιστεί, τότε ο Ογιαρθάμπαλ θα είναι σίγουρα μέσα στις κορυφαίες μεταγραφές του 2019.

Μάξι Γκόμες (Θέλτα)

Ο Γκόμες ήταν πολύ εύκολη επιλογή για αυτή τη λίστα, ένας επιθετικός που θα αντικαταστήσει τους Εντινσον Καβάνι και Λουίς Σουάρες στην Εθνική Ουρουγουάης. Ο physical επιθετικός είναι εκπληκτικός στον αέρα, έχει δείξει ότι βρίσκεται στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και για έναν παίκτη με τον σωματότυπό του, έχει εξαιρετική τεχνική. Με 17 γκολ πέρυσι στην La Liga με την Θέλτα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φέτος τα πάει ακόμα καλύτερα έχοντας ήδη 8 τέρματα. Η Τότεναμ έχει ακουστεί για τον 22χρονο, ο οποίος θα ήταν εκπληκτικό back-up για τον Χάρι Κέιν.

Πόρτου (Χιρόνα)

Η Χιρόνα παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο από τη στιγμή που εξασφάλισε την άνοδο στην La Liga το 2017 και ο Πόρτου βρίσκεται στην καρδιά του project. Ο πολυσύνθετος επιθετικός, που κάποια στιγμή προκάλεσε το ενδιαφέρον της Βαλένθια, είναι ένας πανέξυπνος runner, ο οποίος ξέρει να παίζει στον χώρο. Οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα είναι εξαιρετικές και του επιτρέπουν συχνά να βρίσκεται σε θέση για γκολ, ενώ επίσης διαθέτει ντρίμπλα και δεν είναι καθόλου ατομιστής. Το fighting spirit τον κάνει ηγετική μορφή στα αποδυτήρια και ο πρώην προπονητής του, Πάμπλο Μαντσίν, ήθελε τον 26χρονο στην Σεβίλλη. Το ακούραστο στιλ του θα ήταν καλό για κάθε επιθετικογενή ομάδα στην Premier League.

Φίρπο Ζούνιορ (Ρεάλ Μπέτις)

Η εξέλιξη του Ζούνιορ είναι πολύ γρήγορη. Ελάχιστοι τον ήξεραν πριν έναν χρόνο, όμως ο Κίκε Σετιέν τον ανέβασε από τη δεύτερη ομάδα και τα αποτελέσματα με τον αμυντικό, ήταν εκπληκτικά. Εκανε φοβερή εμφάνιση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης αν και ήταν μόλις η δεύτερη για εκείνον στο πρωτάθλημα και ξεχώρισε παρά την ήττα της Μπέτις. Από τότε, δεν είναι εύκολο για τον προπονητή του να τον αφήσει έξω και πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Ισπανία, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πιο μπροστά, σαν εξτρέμ. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι η Ρεάλ έθεσε τον 22χρονο σαν έναν από τους στόχους για να αντικαταστήσει τον Μαρσέλο και στο μέλλον δεν αποκλείεται να πληρώσει τη ρήτρα των 50 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Την ίδια στιγμή, αποτελεί στόχο και της Μάντσεστερ Σίτ, η οποία έχει δει τον Μπενζαμέν Μεντί να είναι μόνιμα τραυματίας.

Μπόρχα Ιγλέσιας (Εσπανιόλ)

Ο 25χρονος έχει σκοράρει σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει, όμως για κάποιο λόγο ήταν στην δεύτερη ομάδα της Θέλτα από το 2013 μέχρι το 2017 και δεν πήρε ποτέ ευκαιρία με τους μεγάλους. Στην τελευταία του σεζόν στην 3η κατηγορία πέτυχε 34 γκολ. Ο Ιγλέσιας παραχωρήθηκε δανεικός στην Ζαραγόσα που ήταν στην Segunda Division και σκόραρε 22 φορές, κάτι το οποίο του εξασφάλισε μια θέση στην Εσπανιόλ το περασμένο καλοκαίρι. Από τότε, όλα στην La Liga του φάνηκαν πολύ εύκολα και κάποιοι 'ειδικοί' έλεγαν μάλιστα ότι αξίζει κλήση στην Εθνική Ισπανίας. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για το οτιδήποτε, όμως η ρήτρα του είναι στα 25 εκατ. ευρώ.

 

Τελευταία Νέα