Πέντε ποδοσφαιριστές που είναι ΑΚΟΜΗ σε ομάδες της Premier League

Gazzetta team
Πέντε ποδοσφαιριστές που είναι ΑΚΟΜΗ σε ομάδες της Premier League

bet365

Ο Joe Brewin δεν μπορεί να πιστέψει, για το FourFourTwo, ότι η 5άδα που ακολουθεί παραμένει σε ομάδες της Premiership.

ΒΙΝΣΕΝΤ ΓΙΑΝΣΕΝ (ΤΟΤΕΝΑΜ)

Οι οπαδοί των Spurs κατάλαβαν ότι το... κακό έρχεται, όταν ο Ολλανδός επιθετικός υπέστη στις 21 Αυγούστου τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για εβδομάδες. Το πρόβλημα, άλλωστε, ήρθε σε κομβική χρονική στιγμή, στην προσπάθεια της Τότεναμ να τον παρκάρει κάπου ως δανεικό, όπως πέρυσι στη Φενέρμπαχτσε (17 συμμετοχές, 5 γκολ). Η τουρκική ομάδα, όμως, δεν ήθελε να αποκτήσει τον Γιάνσεν με κανονική μεταγραφή και όπως φαίνεται κανένας δεν ήθελε. Η Τότεναμ πλήρωσε 17 εκατ. λίρες για τον 24χρονο επιθετικό το καλοκαίρι του 2016 -αυτό σημαίνει 8,5 εκατ. λίρες για κάθε γκολ στην Premier League μέχρι στιγμής- και έχει συμβόλαιο ως το 2020. Δεν είναι στις επιλογές για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο και θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον τον Ιανουάριο.

ΛΑΖΑΡ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Ο Μάρκοβιτς δεν είναι νέος σε μια τέτοια λίστα, αφού δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ από τον Μάιο του 2015. Σκεφτείτε το λίγο: Πλησιάζει στα 3,5 χρόνια χωρίς να έχει κλωτσήσει μπάλα για την ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο κι ενώ της κόστισε 20 εκατ. λίρες τον Ιούλιο του 2014. Οχι η καλύτερη μεταγραφή του Μπρένταν Ρότζερς, αναμφίβολα. Παρ' όλα αυτά, η Λίβερπουλ ήταν κοντά σε συμφωνία με την Αντερλεχτ για 2,9 εκατ. λίρες την περασμένη εβδομάδα αλλά το deal χάλασε. «Εκαναν μια τεράστια προσπάθεια για τον παίκτη αλλά δεν ήταν αρκετό», είπε ο μάνατζερ του Βέλγου, Χάιν Βανχάζερμπρουκ. «Αυτός φταίει που χάλασε η συμφωνία». Ο 24χρονος δήλωσε αθώος στο Twitter στη συνέχεια αλλά ήταν πολύ αργά. Ο Μάρκοβιτς έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ, Χαλ και Αντερλεχτ από τον Αύγουστο του 2015, αλλά με κάποιο τρόπο παραμένει στο Anfield. Once a Red...

ΕΛΙΑΚΒΙΝ ΜΑΝΓΚΑΛΑ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)

Ο Μανγκαλά είναι στην 25άδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά θα χρησιμοποιηθεί μόνο σαν τελευταία λύση φέτος. Πέρυσι ο Γάλλος έπαιξε ως δανεικός στην Εβερτον, αλλά έκανε μόλις δύο συμμετοχές πριν τραυματιστεί στο γόνατο. Ο 27χρονος είναι πίσω από τους Στόουνς, Κομπανί, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Ντανίλο, Ντελφ, Μπεντί, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Γκουντογκάν, Φοντέν, Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ, Αγουέρο, Ζεσούς, Εντερσον και Μούντσεστερ στην... ιεραρχία για μια θέση στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι ο Μανγκαλά είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι τέσσερα χρόνια τώρα και είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του μετά την καταστροφή μεταγραφή του από την Πόρτο για 32 εκατ. λίρες.

ΚΑΡΛ ΤΖΕΝΚΙΝΣΟΝ (ΑΡΣΕΝΑΛ)

Καημένε Jenks. Ή μάλλον Lucky Jenks; Ενας τραυματισμός στον αστράγαλο σημαίνει ότι ο δεξιός μπακ δε θα φύγει από το Emirates Stadium τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξακολουθεί να έχει στο βιογραφικό του στο Instagram το σημαντικό «επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για την Αρσεναλ και την Αγγλία». Ο Τζένκινσον, βασικά, δεν έχει παίξει με τους Κανονιέρηδες από τον Νοέμβριο του 2016 και ήταν στην ηττημένη ομάδα σε καθεμιά από τις επτά συμμετοχές που έκανε για την Μπέρμιγχαμ, όπου είχε συχνά τραυματισμούς, ως δανεικός πέρυσι. Ετσι ο οπαδός της Αρσεναλ από πιτσιρικάς Τζένκινσον θα μείνει εκεί που είναι, έχοντας συμβόλαιο ως το 2020. Δύο ακόμη χρόνια!

ΝΤΙΒΟΚ ΟΡΙΖΙ (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Για το μεγαλύτερο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου φαινόταν ότι ο Οριζί θα ετοίμαζε τις βαλίτσες του για αναχώρηση μια και καλή από το Anfield, αλλά ούτε η Βαλένθια ούτε η Ντόρτμουντ ήταν διατεθειμένες να δώσουν τα 27 εκατ. λίρες που ήθελε η Λίβερπουλ. Ο πατέρας του Οριζί τόνισε ότι "αποκλείεται" ο γιος του να πάει κάπου ως δανεικός ξανά, οπότε ο 23χρονος Βέλγος παραμένει στο Merseyside και συμπεριλήφθηκε στη λίστα για το Champions League. Οπως και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο όμως, ο οποίος δεν κουνιέται από την 11άδα, έχει να αντιμετωπίσει αυξημένο ανταγωνισμό από τους Ντάνιελ Στάριτζ και Ντομινίκ Σολάνκε.

 

Τελευταία Νέα