Top-5: Γκολ του Ιγουαΐν με την Γιουβέντους (vids)

Top-5: Γκολ του Ιγουαΐν με την Γιουβέντους (vids)

bet365

Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν αφήνει ύστερα από δύο χρόνια την Γιουβέντους για την Μίλαν και το FourFourTwo του Gazzetta θυμάται τα κορυφαία γκολ του με τους Bianconeri.

«Υπάρχουν πράγματα στο ποδόσφαιρο τα οποία μπορείς να διδαχθείς, όμως το ένστικτο του killer είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι». Τα λόγια του επί δύο χρόνια συμπαίκτη του Pipita, Τζίτζι Μπουφόν, περιγράφουν το χάρισμα που αρκεί στον Αργεντινό για να θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους στη θέση του. Πλέον καθόλου γρήγορος, δύσκολα τον λες εργατικό, όμως ανήκει σε αυτή την κατηγορία των παικτών που μέσα στην περιοχή είναι κίνδυνος-θάνατος. Δεξί, αριστερό, δυνατό, πλασέ, κεφαλιά. Χωρίς να πιάνει τρελό γκάζι και χωρίς να κάνει κάτι που θα σηκώσει τον κόσμο από τη θέση του, ο Γκονσάλο σαν γνήσιος goalscorer βρίσκεται πάντα εκεί που πρέπει για να έχει τη σωστή επιλογή και να τελειώσει τη φάση. Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του στην Μίλαν, το FourFourTwo του Gazzetta θυμάται τα καλύτερα γκολ του από τα 55 που έβαλε σε 105 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Γιουβέντους...

vs. Μίλαν
Ενα από τα καλύτερα γκολ του ως Bianconero, ο Ιγουαΐν το πέτυχε σε βάρος της ομάδας η οποία θα τον αποκτήσει. Στα τέλη του Οκτώβρη της σεζόν 2017-18 η Γιουβέντους έπαιξε στο San Siro με την Μίλαν και στο ημίχρονο ήταν μπροστά (0-1) χάρη σε τέρμα του Pipita. Νωρίς στο δεύτερο μέρος ο Αργεντινός καθάρισε το υποτιθέμενο derby σκοράροντας με μία κίνηση που δείχνει σε τεράστιο βαθμό γιατί ακόμα θεωρείται top. Εξω από την περιοχή με τρομερή προσποίηση πριν καν ακουμπήσει την μπάλα... έστειλε τον Ρικάρντο Ροδρίγες και χωρίς σπριντ με τελείωμα δοκάρι-και-μέσα νίκησε στη γωνία του τον Ντοναρούμα γράφοντας το 0-2.


vs. Ρόμα
Αν και καθαρός φορ περιοχής, ο Ιγουαΐν - όπως και σε εκείνο με την Μίλαν - σε αυτό το γκολ κινήθηκε εκπληκτικά έξω από το κουτί. Στο παιχνίδι που έγινε τη σεζόν 2016-17 στο Τορίνο, οι Giallorossi ήταν σταθεροί στο πρώτο μέρος και όλα έδειχναν ότι θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0. Μέχρι το 44'. Σε εκείνο το σημείο ο Pipita εξέθεσε τον Ντε Ρόσι μακριά από το πεδίο δράσης του, απέφυγε και τον Μανωλά με κλειστή ντρίμπλα και με αριστερό-ρουκέτα από το όριο της περιοχής δεν άφησε περιθώρια στον Σέζνι κάνοντας το 1-0 με το τέρμα που ήταν το μοναδικό της συνάντησης.


vs. Σασουόλο
Είμαστε ξανά στην πρώτη του σεζόν ως Bianconero, με τον Γκονσάλο να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ κόντρα σε αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας. Υστερα από κόντρα μέσα στην περιοχή η μπάλα υψώθηκε, ο Κεντίρα την έστειλε με κεφαλιά προς τον Αργεντινό και εκείνος τιμώρησε τους τέσσερις παίκτες της Σασουόλο που ήταν κοντά του, καθώς με τρομερό γυριστό βρήκε τη γωνία τινάζοντας τα δίχτυα και κάνοντας το 2-0 για τους Bianconeri που [με δύο δικά του τέρματα] επικράτησαν τελικά με 3-1.


vs. Μπενεβέντο
Η Μπενεβέντο φέτος έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Serie A και έσπασε διάφορα αρνητικά ρεκόρ, όμως στην έδρα της Γιουβέντους έκανε το αδιανόητο και με φάουλ του Αμάτο Τσιτσιρέτι πήγε με 0-1 στα αποδυτήρια. Το Juventus Stadium έγερνε όμως η μπάλα δεν πήγαινε μέσα, αλλά όλα είναι μάλλον πιο εύκολα όταν έχεις στην ομάδα σου τον Ιγουαΐν. Ο 30χρονος φορ βρήκε την μπάλα υψωμένη μέσα στην περιοχή, εμπιστεύτηκε το αριστερό του και με πανέμορφο βολέ ανάμεσα από τρεις αμυνόμενους, βρήκε με εκπληκτικά φάλτσα το παραθυράκι για το 1-1 που έφερε τελικά την ανατροπή για την Vecchia Signora.


vs. Τορίνο
Και ένα εκτός έδρας κόντρα στην Τορίνο, τη μισητή αντίπαλο της Γιουβέντους στο derby della Mole. Στην πρώτη του σεζόν στους Bianconeri, σε αγώνα για τον πρώτο γύρο του Campionato, ο Pipita ήταν στο τερέν και το σκορ στο 1-1 στο 82' στο γήπεδο της Granata, οι παίκτες της οποίας πίστεψαν ότι θα πάρουν αποτέλεσμα. Σε εκείνο το σημείο ο Αργεντινός κατέβασε ψηλή μπάλα ανάμεσα από δύο και με πολύ δυνατό δεξί βρήκε τη γωνία του Τζο Χαρτ, που έπεσε αλλά ήταν πολύ αργά. Μετά το 1-2 με τον Ιγουαΐν η Γιούβε πέτυχε και τρίτο γκολ για το τελικό1-3.


Top-5: Γκολ του Κριστιάνο με την Ρεάλ (vids)

 

Τελευταία Νέα