Οι καλύτεροι παίκτες του 2017 (75-71)

Gazzetta team
Οι καλύτεροι παίκτες του 2017 (75-71)

bet365

Το 2017 φεύγει και το FourFourTwo παρουσιάζει τους 100 καλύτερους παίκτες της χρονιάς. Δείτε την έκτη 5άδα.

75. Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Πιθανότατα κανένας άλλος παίκτης δεν έχει επωφεληθεί τόσο από την παρουσία του Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι. Ο Στέρλινγκ έχει ακούσει πολλά στο παρελθόν, αλλά όχι πια. Κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι σταθερά από τους καλύτερους παίκτες των πολιτών. Κανένας, πλέον, δεν τον κοροϊδεύει για τον τρόπο που τρέχει και δείχνει ωριμότητα που τον φέρνει στην κορυφή.

74. Εμίλ Φόρσμπεργκ (Λειψία)

Το 2017 ήταν το έτος που ο Φόρσμπεργκ έγινε γνωστός σε ολόκληρη την Ευρώπη. Από τους καλύτερους παίκτες της Λειψίας, που ήταν για μεγάλο μέρος στο κυνήγι της Μπάγερν, θεωρείται ο νέος βασιλιάς των ασίστ στην Bundesliga, ρόλο που τα προηγούμενα χρόνια είχαν παίκτες όπως ο Ντε Μπρόινε και ο Οζίλ.

73. Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι)

Από την πρώτη στιγμή ο Γκουαρδιόλα έδειξε πόσο πιστεύει και πόσο υπολογίζει τον Βραζιλιάνο μέσο. Παίζει σε όλες τις θέσεις, όμως φέτος έχει προσφέρει εντυπωσιακή σταθερότητα στην άκρως επιθετική ομάδα που έχουν δημιουργήσει οι πολίτες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Φερναντίνιο είναι σε αυτή την Σίτι ό,τι και ο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα.

72. Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους)

Η σεζόν 2016-17 αποδείχθηκε εντυπωσιακή για τον Βραζιλιάνο, που βρέθηκε ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Έχει αποδείξει την αξία του και αν δεν υπήρχαν οι φήμες το περασμένο καλοκαίρι για πιθανή μεταγραφή, μάλλον θα ήταν ψηλότερα στη λίστα. Μπορεί να παίξει είτε σε άμυνα τεσσάρων είτε σε άμυνα τριών, παίρνοντας όλη τη γραμμή.

71. Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ)

Κάποιες στιγμές ήταν δύσκολες για τον Γάλλο τερματοφύλακα στο 2017. Ειδικά το λάθος του στο ματς της Γαλλίας με την Σουηδία δεν πρόκειται να το ξεχάσει. Παρόλα αυτά, παραμένει σταθερά ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και το αποδεικνύει συνεχώς στην Τότεναμ του Ποκετίνο.

Δείτε εδώ την 1η 5άδα (100-96)
Δείτε εδώ την 2η 5άδα (95-91)
Δείτε εδώ την 3η 5άδα (90-86)

Δείτε εδώ την 4η 5άδα (85-81)
Δείτε εδώ την 5η 5άδα (80-76)

 

Τελευταία Νέα