Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (75-71)

Gazzetta team
Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (75-71)

bet365

Το FourFourTwo ζήτησε τη συνδρομή του Football Manager 2018 και σας παρουσιάζει τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Δείτε την έκτη 5άδα.

75. Μόιζε Κιν (Βερόνα, δανεικός από Γιουβέντους)
Ο Κιν είναι ο μόνος γεννηθείς από το 2000 κι έπειτα που έχει αγωνιστεί στο Champions League ενώ, επίσης, έπαιξε και σκόραρε σε ένα από τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και τα έκανε αυτά με τη Γιουβέντους. Ο 17χρονος δανεικός στην Ελλάς Βερόνα έχει ταχύτητα, τεχνική και έχει πετύχει 8 γκολ σε 17 συμμετοχές με την Ιταλία U17. Με εντυπωσιακό κούρεμα, περίεργους πανηγυρισμούς στα γκολ και τον Μίνο Ραϊόλα για μάνατζερ, σίγουρα θα είναι πάντα στην επικαιρότητα. Προς το παρόν μόνο για καλούς λόγους.

74. Φικάγιο Τομόρι (Χαλ, δανεικός από Τσέλσι)
Γεννήθηκε στο Κάλγκαρι, ήταν διεθνής με την U20 του Καναδά αλλά τελικά προτίμησε την Αγγλία, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο U20. Ο νεαρός αμυντικός έκανε τρομερές εμφανίσεις στην πορεία της Τσέλσι προς την κατάκτηση τόσο του FA Youth Cup όσο και του UEFA Youth League και τώρα είναι δανεικός στη Χαλ έπειτα από ένα πέρασμα από την Μπράιτον πέρυσι.

73. Τζένις Μπούρνιτς (Στουτγκάρδη, δανεικός από Ντόρτμουντ)
Εχοντας να αντιμετωπίσει την απουσία αρκετών παικτών του λόγω εθνικών ομάδων, ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε κάποιους παίκτες από τα τμήματα υποδομής στη Λα Μάνγκα, στην Ισπανία, για μια μίνι προετοιμασία. Επειτα από μόλις μία προπόνηση, είπε στη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ ότι θα πρέπει να δέσουν τον Μπούρνιτς για πολλά χρόνια. Ο διεθνής με την Γερμανία U19 ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με την Ντόρτμουντ ως κεντρικός αμυντικός αλλά προτιμάει να παίζει σαν playmaker, ενώ φέτος είναι δανεικός στη Στουτγκάρδη.

72. Νονόκα (Κρουζέιρο)
«Ο πατέρας μου είχε το προσωνύμιο Νονόκα. Οταν είσαι από μια μικρή πόλη όπως η δική μου, σε αποκαλούν όπως και τον πατέρα σου. Στην αρχή δεν μου άρεσε αλλά τώρα μου αρέσει γιατί τιμάει τον πατέρα μου», είπε ο αμυντικός χαφ της Κρουζέιρο, ο οποίος έχασε σε μικρή ηλικία τον πατέρα του. Ο πρώην προπονητής της Βραζιλίας, Μάνο Μενέζες, προωθησε τον Νονόκα στην πρώτη ομάδα στις αρχές του έτους και ο ντροπαλός έφηβος απάντησε με κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις.

71. Μαρσέλο Σαράκι (Ρίβερ Πλέιτ)
Δυνατός αριστερός μπακ, με έφεση στα τάκλιν και με εμπειρία πολύ μεγαλύτερη από ό,τι δείχνουν τα 19 του χρόνια, υπέγραψε στη Ρίβερ Πλέιτ -κάτω από την μύτη της Ιντερ- τον Αύγουστο, έπειτα από υπόδειξη του σπουδαίου Ουρουγουανού Εντσο Φραντσέσκολι. Η Ρίβερ Πλέιτ απέκτησε έναν παίκτη που έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο παγκόσμια κύπελλα U20, έχει περισσότερες από 60 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης και ήταν βασικός στη Ντανούμπιο, ομάδα 1ης κατηγορίας, από το 2015. «Είναι πολύ δύσκολο να τον ντριμπλάρεις», είπε ο Γκάστον Περέιρο της PSV.

Δείτε εδώ την 1η 5άδα (100-96)
Δείτε εδώ τη 2η 5άδα (95-91)
Δείτε εδώ την 3η 5άδα (90-86)
Δείτε εδώ την 4η 5άδα (85-81)
Δείτε εδώ την 5η 5άδα (80-76)

 

Τελευταία Νέα