H κορυφαία 11άδα ελεύθερων στο FM2018

Gazzetta team
H κορυφαία 11άδα ελεύθερων στο FM2018

bet365

Το FourFourTwo σε συνεργασία με το Football Manager 2018 παρουσιάζει τους 11 καλύτερους ελεύθερους παίκτες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Ζητήσαμε τη συμβουλή του Valentin Macovei, ειδικού στο Football Managers να μας βοηθήσει να βρούμε τους top ελεύθερους για τη σεζόν 2017-18. Ακολουθούν οι προτάσεις του για μια μεγάλη... καριέρα προπονητή.

Xabi Irureta

Ο τερματοφύλακας που ήταν στην Εϊμπαρ για σχεδόν δέκα χρόνια και τη βοήθησε στην εκπληκτική πορεία της μέχρι την La Liga. Πέρυσι μετακόμισε στην Ρεάλ Σαραγόσα, όμως οι εμφανίσεις του στο club της Αραγονίας δεν έπεισαν και έτσι έμεινε ελεύθερος. Μόλις οι 37 από τις 224 εμφανίσεις του στο Ισπανικό ποδόσφαιρο είναι στη μεγάλη κατηγορία, όμως τα stats του είναι μια χαρά.

Benoit Tremoulinas

Ο 31χρονος έχει κατακτήσει δύο φορές το Europa League με την Σεβίλλη και νωρίτερα στην καριέρα του πέρασε μια δεκαετία στην Μπορντό, με την οποία σήκωσε κάθε πιθανή κούπα εντός συνόρων [Ligue 1, French Cup, League Cup, Super Cup]. Εξαιρετικός μπακ με δυνατό σημείο τις σέντρες.

Jean-Daniel Akpa Akpro

Πολυσύνθετος και γρήγορος μπακ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές και σαν κεντρικός μέσος. Ο αμυντικογενής πρώην διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού κατέκτησε το Copa Africa το 2015 και έπαιξε σε 121 αγώνες στην Ligue1 με τη φανέλα της Τουλούζ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Abdelhamid El Kaoutari

Ο Μαροκινός, που έχει γεννηθεί στην Γαλλία, ήταν μέλος της εκπληκτικής Μονπελιέ που κατέκτησε την Ligue1 το 2012 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και περάσε στο club 9 από τα χρόνια της καριέρας του. Το 2015 αποκτήθηκε από την Παλέρμο, όμως οι εμφανίσεις του στην Serie A δεν ήταν το ίδιο καλές και παραχωρήθηκε δύο φορές δανεικός πριν μείνει ελεύθερος. Διαθέτει αυτά που χρειάζονται αν ψάχνεις κεντρικό αμυντικό.

Jan Kirchhoff

Πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Γερμανίας και πολύ καλός με την Σάντερλαντ τη σεζόν 2015-16 πριν χτυπηθεί από τραυματισμό. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος κατέκτησε δύο τίτλους στην Bundesliga και δύο Κύπελλα με την Μπάγερν Μονάχου από το 2013 μέχρι το 2015.

Lukman Haruna

Χαρισματικός box-to-box μέσος, του οποίου η καριέρα ξεκίνησε το 2007 από την Μονακό. Ο πρώην διεθνής Νιγηριανός αποκτήθηκε το 2011 από την Ντιναμό Κιέβου και συνέχισε αγωνιζόμενος σε Γκοβέρλα, Ανζί και Αστάνα. Ο Αρούνα είναι δυνατός με την μπάλα και μπορεί να αποτελέσει απειλή για τις αντίπαλες άμυνες ακόμα και εκτός περιοχής.

Daniel Ndi

Νεαρός Καμερουνέζος αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος, ο οποίος έχει πέντε εμφανίσεις με την Εθνική του. Ο παίκτης που έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Σπόρτινγκ Χιχόν, έπαιξε σε 21 αγώνες της La Liga και φαίνεται ότι έχει τις απαιτούμενες ικανότητες για να παίξει στα πλάγια.

Patrick Ebert



Πρωταθλητής με την U-21, που έφυγε από την Γερμανία έχοντας παίξει για δέκα χρόνια στην Χέρτα Βερολίνου και εντάχθηκε στο δυναμικό της Βαγιαδολίδ. Υστερα από 1.5 χρόνο, ο σήμερα 30χρονος μέσος, βρέθηκε στην Σπαρτάκ Μόσχας και ύστερα από κάτι περισσότερο από έναν χρόνο επέστρεψε στην Ισπανία για την Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία σκόραρε 5 φορές σε 27 εμφανίσεις.

Ukra

Inside-forward που παραχωρήθηκε δανεικός σε διάφορα club της Πορτογαλίας από την Πόρτο πριν αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από την Ρίο Αβε, με την οποία έπαιξε στο Europa League το 2014. Το 2015 κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος και έπαιξε για 45 λεπτά στην Εθνική.

Davit Targamadze

Γεωργιανός διεθνής, τον οποίο πήρε στα 18 του η Φράιμπουργκ. Ο ταχύς εξτρέμ δεν βρήκε εκεί χρόνο συμμετοχής και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Zweite Liga το 2010. Στη συνέχεια έπαιξε σε τέσσερις ομάδες της Ουκρανίας, ανάμεσα στις οποίες η Σαχτάρ Ντόνετσκ, όμως δεν έπαιξε καλά σε καμία. Εσύ μπορείς να αξιοποιήσεις το ταλέντο του;

Welliton

Τρεις φορές πρωταθλητής στην Ρωσία για τον οποίο το 2007 η Σπαρτάκ Μόσχας έδωσε 4.1 εκατ. λίρες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ένιωθε ότι του λείπει το σπίτι του και τελικά επέστρεψε έχοντας πετύχει 57 γκολ μέχρι το 2013. Αφού δοκίμασε την τύχη του στην Ισπανία και την Τουρκία, πλέον ψάχνει ομάδα ύστερα από μία σεζόν στην οποία πέτυχε 12 τέρματα σε 28 ματς με την Καϊσέρισπορ.

 

Τελευταία Νέα