Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (100-96)

Gazzetta team
Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (100-96)

bet365

Το FourFourTwo ζήτησε τη συνδρομή του Football Manager 2018 και σας παρουσιάζει τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Δείτε την πρώτη 5άδα.

100. Ρέις Νέλσον (Άρσεναλ - Αγγλία)

Ο 19χρονος εξτρέμ ήδη θυμίζει τον Τιερί Ανρί και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος, αλλά ο ίδιος ο Βενγκέρ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Αριστεροπόδαρος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, μαθαίνει να βοηθάει αμυντικά και έχει κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στο League Cup και στο Europa League. Μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Αγγλίας, σύντομα θα πάρει την ευκαιρία του και στην Premier League.

99. Φάμπιαν Ρέεζε (Σάλκε - Γερμανία)

Πέρασε μία δύσκολη περίοδο ως δανεικός στην Καρλσρούη, που υποβιβάστηκε πέρυσι στην τρίτη κατηγορία, και λίγοι περίμεναν ότι θα βρεθεί στα πλάνα των βασιλικών μπλε. Ο Ντεμένικο Τεντέσκο, όμως, πιστεύει στα νιάτα και του έχει δώσει την ευκαιρία να βρεθεί στην ενδεκάδα της Σάλκε 6 φορές φέτος στην Bundesliga, έστω και σαν αλλαγή. Ψηλός, καλός στον αέρα, ο 19χρονος επιθετικός προσπαθεί να μιμηθεί τις κινήσεις του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Δουλεύει πολύ σκληρά και έχει κερδίσει πολλούς πόντους από αυτό, έχει κίνητρο, είναι πολύ έξυπνος και αν βελτιωθεί τακτικά, θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση βασικού.

98. Μίλε Σβίλαρ (Μπενφίκα - Βέλγιο)

Έγινε ο νεότερος τερματοφύλακας που εμφανίστηκε στο Champions League σε ηλικία 18 ετών και 52 ημερών και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει το δύσκολο βάπτισμα του πυρός, όπως το ονόμασε ο ίδιος ο προπονητής του Ρούι Βιτόρια. Ολοι θυμούνται το λάθος του στην ήττα της Μπενφίκα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο επόμενο παιχνίδι με τους κόκκινους διάβολους, όμως, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, έστω και αν ξανά οι Πορτογάλοι δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό. «Μιλάμε για το γεγονός ότι είναι 18 ετών μόνο και μόνο γιατί το λέει η ταυτότητά του», θα πει ο προπονητής του. «Η ωριμότητά του δεν ανταποκρίνεται στην ηλικία του».

97. Νίκολας Σκιαπακάσε (Ατλέτικο Μαδρίτης – Ουρουγουάη)

Όπως προδίδει και το όνομά του είναι κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής στην ηλικία του. Έκανε το ντεμπούτο του με την Ρίβερ Πλέιτ του Μοντεβιδέο σε ηλικία 16 ετών και η Ατλέτικο κινήθηκε πολύ γρήγορα για να τον κάνει δικό της. Πλέον, στα 18 μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στην La Liga, αλλά ο Σιμεόνε τον πιστεύει και του ζητάει σε πολλές περιπτώσεις να προπονείται με την πρώτη ομάδα.

96. Τζόρνταν Λοτόμπα (Γιουνγκ Μπόις – Ελβετία)

Δείχνει να τον περιμένει λαμπρό μέλλον. Μπορεί να παίξει σε άμυνα και μεσαία γραμμή και στα δύο άκρα, είναι πολύ επιθετικός, γρήγορος και διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Στην U21 της Ελβετίας αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά στην Γιουνγκ Μπόις, που τον απέκτησε από τη Λωζάνη το περασμένο καλοκαίρι, στο αριστερό. Όνειρό του είναι κάποια στιγμή να παίξει στην Ισπανία και από τη στιγμή που είναι μόλις 19 ετών είναι πολύ πιθανό να εκπληρωθεί. Νωρίτερα στη σεζόν είχε σκοράρει ένα πολύ κρίσιμο γκολ στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου στα προκριματικά του Champions League, αλλά η ομάδα του αποκλείστηκε στην επόμενη φάση και δεν κατάφερε να βρεθεί στους ομίλους.

 

Τελευταία Νέα