Τα επτά χειρότερα σερί χωρίς γκολ πριν το τωρινό της Ρεάλ

Τα επτά χειρότερα σερί χωρίς γκολ πριν το τωρινό της Ρεάλ

Gazzetta team
Τα επτά χειρότερα σερί χωρίς γκολ πριν το τωρινό της Ρεάλ

bet365

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε σοβαρό ντεφορμάρισμα, δεν έχουν σκοράρει για 319 λεπτά κι αυτή είναι η 8η χειρότερη επίδοση της ιστορίας τους. Ας θυμηθούμε τις προηγούμενες...

Ηταν στο 41' της αναμέτρησης με την Εσπανιόλ εντός. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Μάρκο Ασένσιο χάρισε το 1-0 για τη Ρεάλ, η οποία από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ξανά. Οχι μόνο νίκη στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν σε La Liga και Champions League, αλλά ούτε καν έστω ένα υπέρ της γκολ. Ηταν το βαρύ 3-0 από τη Σεβίλλη, το 0-0 στο ντέρμπι με την Ατλέτικο και η ταπείνωση με 1-0 ακόμα και από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Το σύνολο λοιπόν από εκείνο το τέρμα του Ασένσιο μέχρι και το φινάλε στον αγώνα της Τρίτης είναι 319 λεπτά χωρίς να έχει βρει δίχτυα. Στην τεράστια ιστορία της αυτή είναι η 8η χειρότερη επίδοση...


2006-07
Με προπονητή τον Φάμπιο Καπέλο και επιθετικούς τους Ραούλ, Φαν Νίστελροϊ, Κασάνο, Ρομπίνιο και Ρέγιες. Κι όμως εκείνη η ομάδα που στο φινάλε θα κατακτούσε τον τίτλο, έφτασε τα 325 λεπτά χωρίς να σκοράρει και σε αυτή την αρνητική επίδοση συμπεριλαμβανόταν το απίστευτο 0-3 της Ουέλβα στο «Μπερναμπέου».


2002-'03
Ρονάλντο, Μοριέντες και Ραούλ μπροστά και στον πάγκο ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης της προηγούμενης περιόδου δεν μπορούσε να σκοράρει για 363 λεπτά, γνωρίζοντας και την ήττα στην έδρα της Μίλαν.


1983-'84
Η ομάδα του Αλφρέδο Ντι Στέφανο πάλευε για τον τίτλο, αλλά είχε φτάσει τα 374 λεπτά χωρίς γκολ και όλα καταστρέφονταν. Μεταξύ των αρνητικών αποτελεσμάτων ήταν και η ήττα με κάτω τα χέρια στην Κάδιθ. Το γκολ ήρθε από έναν πιτσιρικά που έκανε ντεμπούτο και βρήκε δίχτυα στα πρώτα 15 λεπτά της καριέρας του. Μόλις ξεκινούσε η εποχή του Εμίλιο Μπουτραγκένιο.


1981-'82
Εκείνη η δεκαετία των 80s γενικά δεν είχε ξεκινήσει καλά και θεαματικά για τους Μερένγκες. Το κουμάντο το είχε ο Βουγιαντίν Μπόσκοφ. Τα 387 λεπτά που δεν βρήκε δίχτυα στα κρίσιμα παιχνίδια κόστισε σε εκείνη την ομάδα ταυτόχρονα το πρωτάθλημα αποκλεισμό στο UEFA και παραλίγο και στο Κύπελλο.


1975-'76
Ο Μίλαν Μίλιανιτς θα έχανε τη δουλειά του έπειτα από τα 390 λεπτά χωρίς να έχει χαρεί η ομάδα του. Το χειρότερο σε εκείνη την περίπτωση ήταν ότι μεταξύ των άσχημων εμφανίσεων θα ήταν και δύο στείρα 90λεπτα με την Μπάγερν που θα κόστιζαν τον αποκλεισμό.


2005-'06
Ο Χουάν Ραμόν Λόπεθ Κάρο αντικατέστησε τον Βάντερλεϊ Λουσεμπούργο στα μισά της πολύ κακής εκείνης χρονιάς, αλλά τα πήγε ακόμα χειρότερα. Η Ρεάλ δεν έβαλε γκολ για 409 λεπτά και μεταξύ αυτών και ο αποκλεισμός από την Αρσεναλ. Ραούλ, Ρονάλντο, Μπαπτίστα, Ρομπίνιο δεν μπορούσαν να σκοράρουν με τίποτα.


1984-'85
Για να φτάσουμε λοιπόν και στο χειρότερο σερί χωρίς γκολ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Λουίς Μολόουνι στον πάγκο και τους Σαντιγιάνα, Βαλδάνο, Μπουτραγκένιο στην επίθεση η ομάδα δεν σκόραρε για 496 λεπτά. Πέντε και κάτι ακόμα αγώνες χωρίς χαρά για τους οπαδούς, που όμως ολοκληρώθηκαν με μία από τις μυθικές ανατροπές του club, εκείνη απέναντι στην Ιντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA (ήττα 2-0, ανατροπή 3-0). Και στο τέλος κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό με την Βιντεότον.

* Πηγή Marca

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα