La Liga Top 4: Μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά

Gazzetta team
La Liga Top 4: Μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά

bet365

Ο Simon Harrison γράφει για τις 4 μεταγραφές στην La Liga, που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο της ομάδας τους.

Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο (Ατλέτικο)

Από τις μεταγραφές που έκανε η Ατλέτικο για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, αυτή με τα περισσότερα ερωτηματικά για τον Ντιέγο Σιμεόνε ήταν του Καράσκο. Ο Μαρτίνες είχε αποδείξει ότι είναι killer τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Βιέτο προερχόταν από εκπληκτική σεζόν στην Ισπανία με την Βιγιαρεάλ και είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον τεχνικό των ροχιμπλάνκος.

Ο Βέλγος αποκτήθηκε από την Μονακό και είχε προλάβει να δείξει την αξία του στη Γαλλία. Στην τακτική του Σιμεόνε, που θέλει γκολ από στημένα ή από σέντρες ο Καράσκο μοιάζει ο ιδανικός χαμένος κρίκος. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, έχει εξαιρετική σέντρα και φέρνει φρεσκάδα στο Vicente Calderón.

Yannick Ferreira Carrasco

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα τον κάνουν να πετύχει στην Ισπανία είναι το work rate του. Μόλις προσαρμοστεί πλήρως στο διαφορετικό περιβάλλον, όπου η προπόνηση είναι πολύ πιο σκληρή από ό,τι είχε συνηθίσει, αναμένεται να δώσει περισσότερες λύσεις στον Σιμεόνε και να αλλάξει το παιχνίδι της Ατλέτικο επιθετικά.

Γιεβγκέν Κονοπλιάνκα (Σεβίλλη)

Είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων (ή τουλάχιστον έτσι γραφόταν συνέχεια στον Τύπο), πριν υπογράψει ως ελεύθερος στη Σεβίλλη. Ακόμη ένα εξαιρετικό deal για τον Μόντσι. Έδειξε τι μπορεί να κάνει με την Ντνίπρο, την οποία οδήγησε μέχρι τον τελικό του Europa League και το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, για να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

Η απώλεια του Μπάκα είναι πολύ σημαντική για την Σεβίλλη και ο Έμερι πρέπει να βρει τρόπους, ώστε να τροφοδοτηθούν κατάλληλα οι Γιορέντε, Γκαμέιρο και Ιμόμπιλε, για να πλησιάσουν τα 23 γκολ, που πέτυχε πέρυσι ο Κολομβιανός. Και για αυτόν τον ρόλο προορίζεται κυρίως ο Ουκρανός διεθνής.

Εξαιρετική ντρίμπλα σε κλειστό χώρο, πλαγιοκοπήσεις, ταχύτητα. Ο Κονοπλιάνκα έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να ξεχωρίσει. Μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους είτε στην αντεπίθεση είτε σε οργανωμένη επίθεση και το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να βρει τη θέση του στους Σεβιγιάνους.

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βιγιαρεάλ)

Μετά από δύο χρόνια απίστευτης αποτυχίας στην Αγγλία, ο Σολδάδο επέστρεψε στην Ισπανία. Υπήρχαν φόβοι ότι η ζημιά στην αυτοπεποίθησή του ίσως να ήταν μόνιμη. Δεν έμοιαζε σε τίποτα με τον killer που είχαμε δει με τη φανέλα της Βαλένθια. Με τους Τζιοβάνι Ντος Σάντος, Βιέτο και Ζεράρ Μορένο να αποχωρούν, το Κίτρινο Υποβρύχιο χρειαζόταν άμεση ενίσχυση στην επίθεση.

Βρήκε τον ιδανικό σκόρερ στο πρόσωπο του Σολδάδο, τον οποίο η Τότεναμ δεν είχε κανένα πρόβλημα να πουλήσει μισοτιμής και με το ξεκίνημα της σεζόν ο Ισπανός δείχνει να βρίσκει και πάλι τον εαυτό του. Έχει βρει και πάλι το χαμόγελό του με την κίτρινη φανέλα. Αν κάνετε ένα search με το όνομά του στο twitter αντί για τη λέξη «γκολ» θα βρίσκεται την «αποτυχία».

Μακριά από τα φώτα της Premier League και χωρίς την πίεση της ακριβής μεταγραφής, ο Σολδάδο μοιάζει απελευθερωμένος. Ο Μαρθελίνιο, πλέον, μάλλον μπορεί να αρχίσει να κάνει όνειρα για επιστροφή στην Ευρώπη.

Ζόναθας (Σοσιεδάδ)

Jonathas

Η μεταγραφή του Ζόναθας μάλλον ήταν υπέρβαση για το μπάτζετ μίας ομάδας όπως η Σοσιεδάδ. Η πρώτη του σεζόν στην Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και πρόλαβε να δείξει δείγματα του ταλέντου του. Πέτυχε 14 γκολ και οδήγησε την Έλτσε στη σωτηρία. Αγωνιστικά, καθώς στη συνέχεια υποβιβάστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η Σοσιεδάδ είχε ξοδέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό, ψάχνοντας τον ιδανικό επιθετικό και φαίνεται ότι επιτέλους τον βρήκε. Δυνατός στον αέρα, αλλά και με την μπάλα κάτω, δείχνει ότι μόλις προσαρμοστεί στην τακτική του Μόγιες, θα προσφέρει πάρα πολλά.

 

Τελευταία Νέα