Σον, το νέο αστέρι της Τότεναμ (vid)

Gazzetta team
Σον, το νέο αστέρι της Τότεναμ (vid)

bet365

Οι Spurs πλήρωσαν 30 εκατ. ευρώ για τον κορυφαίο Ασιάτη ποδοσφαιριστή της σεζόν και το Four Four Two τον παρουσιάζει μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο και ένα αναλυτικό γράφημα.

Η επιβράβευση του Σιν Χέουνγκ-Μιν με τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Ασίας για την προηγούμενη σεζόν, είναι αρκετή για να αναδείξει τις δυνατότητες αυτού του παίκτη. Παρά το ότι οι ομάδες του δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, η δική του σε κάποια σημεία ήταν εξαιρετική. Ο 23χρονος επιθετικός έβαλε ορισμένα σημαντικά γκολ, με σπουδαιότερα όλων εκείνο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, την ισοφάριση στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου Εθνών και το χατ τρικ του σε εκείνη τη ματσάρα με τη Βόλφσμπουργκ.

Μόνο που σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι ομάδες του Σον ηττήθηκαν. Γενικότερα πάντως ο νεαρός Κορεάτης ξεχώρισε και δικαίως έλαβε αυτό το μεγάλο βραβείο. Η μεγαλύτερη επιβράβευση του όμως ήρθε με την μεταγραφή στην Τότεναμ. Τώρα το εάν αξίζει ή όχι τα 30 εκατ. ευρώ που πλήρωσαν οι Spurs για να τον αποκτήσουν, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα που σηκώνει συζήτηση.


 

Τελευταία Νέα