Αυτό τον τίτλο ποιος θα τον πάρει;

Four Four Two Backstage Four Four Two Backstage
Αυτό τον τίτλο ποιος θα τον πάρει;

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για την κούρσα 2+2 ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ, για την “μάχη” του top four, για τις ομάδες που στοχεύουν ψηλά, αλλά και για το... δράμα του υποβιβασμού.

Το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ ξεκίνησε πιο νωρίς από ποτέ. Και είναι ένα πρωτάθλημα αρκετά πιο ανοικτό από το αντίστοιχο περσινό σε σχέση με όλες τις διεκδικήσεις. Από τον τίτλο μέχρι την παραμονή. Αλλωστε μετά από χρόνια για πρώτη φορά δεν υπάρχει τόσο ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα, όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Βεβαίως όλα αυτά χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, η οποία ενδεχομένως να κρύβει ακόμη αρκετές εκπλήξεις. Και δεν είναι απίθανο να αλλάξει και τις ισορροπίες ως ένα βαθμό.
Ας δούμε όμως αναλυτικά το κάθε σοβαρό διακύβευμα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ ξεχωριστά...

Για τον τίτλο...

Τέσσερις ομάδες είναι οι βασικές διεκδικήτριες κατά την άποψη μου (δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μπει και η Λίβερπουλ στο κόλπο ή στην διεκδίκηση, αλλά νομίζω ότι δύσκολα θα το κατακτήσει...). Από τις τέσσερις που έχουν σοβαρές πιθανότητες στα μάτια μου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ...

ΤΣΕΛΣΙ
Δεν είναι τόσο μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους όπως την περσινή σεζόν. Εχει αρκετά ζητήματα στο ρόστερ της και δείχνει να χρειάζεται ενίσχυση, ενώ και ορισμένες μεταγραφές (π.χ. Κουαδράδο) δεν τις έχουν βγει. Η πρώτη ενδεκάδα της παραμένει η καλύτερη, ο πάγκος της όμως απέχει από τις άλλες τρεις διεκδικήτριες του τίτλου. Πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα και γιατί στο δεύτερο μισό δεν είχε πολλά ματς. Αποκλείστηκε Γενάρη από το Κύπελλο και πολύ νωρίς από το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: Τέρι και Κέιχιλ αποκλείεται να ξανακάνουν την περσινή σεζόν. Χρειάζεται top class στόπερ. Αν πάρει τον Στόουνς από την Εβερτον (θα χρειαστεί να δώσει 45 εκατ. ευρώ) ίσως το λύσει.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ: Μπορεί να κάνει τέτοια σεζόν ξανά ο Κόστα; Και θα μπορέσει να δώσει ποιοτικές βοήθειες ο Φαλκάο; Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Μουρίνιο.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1-3


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Δεν νομίζω ότι ο Στέρλινγκ είναι τόσο μεγάλης ποιότητας παίκτης (τουλάχιστον όχι ακόμη) που να αλλάξει μόνος του την φετινή ιστορία της Σίτι. Καλή προσθήκη αλλά μέχρι εκεί. Ο Ντελφ που επίσης απέκτησε φέτος είναι νομίζω καλύτερος και από τον Φερνάντο και από τον Φερναντίνιο και θα ταιριάξει καλύτερα με τον Τουρέ. Το αν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί όμως από τις μεταγραφές της. Θα κριθεί από τους Κομπανί, Τουρέ και Αγκουέρο. Αν αυτοί οι τρεις είναι σε καλή κατάσταση δεν έχει να φοβάται πολλά. Πέρυσι μόνο ο Αγκουέρο ήταν καλά.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: Αν δεν πάρει άλλον επιθετικό, που φαίνεται πως δεν θα πάρει δεν έχει αυτό που λέμε φορ περιοχής στο ρόστερ. Μετά τον Νεγρέδο, έδωσε και τον Ντζέκο. Ο Αγκουέρο και ο Μπόνι είναι παίκτες κλάσης, αλλά σε κάποια βρετανικά ματς, χρειάζεται και το βαρύ φορ και η Σίτι δεν το έχει...
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ: Ο Μαγκαλά πέρυσι έκανε πολύ κακή σεζόν και δεν δικαιολόγησε τα πάνω από 40 εκατ. ευρώ που έδωσε η Σίτι για να τον πάρει. Αν και φέτος δεν είναι καλός θα υπάρξει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1-4

ΑΡΣΕΝΑΛ
Πέρυσι τερμάτισε τρίτη. Μονίμως τερματίζει μέσα στην πρώτη τετράδα. Αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και φέτος, αλλά για τίτλο; Χωρίς άλλη ενίσχυση νομίζω δύσκολα θα τα καταφέρει. Παρά ταύτα έχει τρομερή ομοιογένεια ως ομάδα και κάποιοι παίκτες της έχουν ωριμάσει, όπως ο Τσάμπερλειν για παράδειγμα. Ολα θα κριθούν νωρίς για την Αρσεναλ. Αν η... σφαλιάρα της πρεμιέρας την επηρεάσει και το ξεκίνημα δεν είναι καλό, θα χάσει το τρένο.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: Η μόνη από τις σοβαρές διεκδικήτριες του τίτλου που δεν έχει φορ κλάσης. Καμία ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Πρέμιερ δεν πήρε πρωτάθλημα χωρίς ο πρώτος σκόρερ της να έχει 20 γκολ και πάνω. Δεν βλέπω ποιός παίκτης της Αρσεναλ θα κάνει 20 γκολ! Αν πάρει σέντερ φορ η κουβέντα αλλάζει.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ: Δύο είναι τα ερωτηματικά. Το πρώτο έχει να κάνει με το αν μπορεί να αντέξει την πίεση του πρωταθλητισμού. Το δεύτερο είναι οι τραυματισμοί. Κάθε χρόνο η Αρσεναλ χάνει τα περισσότερα βασικά στελέχη της για μεγάλο διάστημα. Θα συνεχιστεί και φέτος; Και κάτι ακόμη. Σοβαρός ανασταλτικός χαφ πλην του Κοκλάν δεν υπάρχει στο ρόστερ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1-5


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Η ενίσχυσή της μέχρι τώρα είναι καλή και οι επιλογές προσεκτικές. Παρά ταύτα έχει ακόμη σημαντικά κενά το ρόστερ. Γέμισε στα χαφ, θα γεμίσει και στα εξτρέμ με την προσθήκη του Πέδρο, αλλά μοιάζει στο ρόστερ να υπάρχει ανισορροπία. Για τον άξονα έχει Μάτα, Κάρικ, Φελαϊνί, Αντερ Ερέρα από πέρυσι και Σνάιντερλεν, Σβαϊστάιγκερ από φέτος, χώρια που εκεί είναι και η θέση του Μπλιντ που στην πρεμιέρα έπαιξε στόπερ, ενώ για την κορυφή της επίθεσης μετά τον Ρούνεϊ έχει Τσιτσαρίτο ή Γουίλσον.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: Πέρυσι έπαιζε σχεδόν μία φορά την εβδομάδα, φέτος δεν έχει τέτοια. Ο Φαν Χάαλ πρέπει να κάνει πολύ ροτέισον για να κρατά φρέσκια την ομάδα. Επιπλέον οι απαιτήσεις θα είναι υψηλότερες από πέρυσι που προέρχονταν από καταστροφική σεζόν.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ: Πέρα από τι θα γίνει με φορ που η Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να ψάχνει, χρειάζεται κι ένας στόπερ κλάσης. Αν πάρει τον Οταμέντι οκ, αν όχι; Αριθμητικά έχει λύσεις, αλλά ένας leader λείπει...
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1-5

Η “μάχη” της τετράδας

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Θεωρητικά θα μπορούσε να είναι και στην μάχη του τίτλου, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η Λίβερπουλ πρώτα θα προσπαθήσει να πλασαριστεί στην τετράδα και μετά θα σκεφτεί οτιδήποτε άλλο. Και είναι φανερό ότι και για την τετράδα φαβορί δεν είναι. Θα πρέπει να κάνει πολύ καλή σεζόν για να πετάξει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ κάποια από τις τέσσερις πρώτες της περσινής σεζόν. Καλές μεταγραφές αλλά top class player δεν αποκτήθηκε. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να εξελιχθούν σε τέτοιους, ακόμη όμως δεν είναι. Περισσότερο απ' όλες εκτιμώ αυτές του Κλάιν και Μίλνερ.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: Επί της ουσίας είναι αρκετά νέα ομάδα στον τρόπο παιχνιδιού της. Με Μπεντέκε στην κορυφή το “απαγορεύεται να σηκώνεται η μπάλα ψηλά” θα πάψει να ισχύει. Αρα χρειάζεται πολύ δουλειά στον σχεδιασμό του παιχνιδιού.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ: Ο Φιρμίνιο είναι ένας παίκτης που έχει αρκετά ίδιο στυλ με τον Κουτίνιο. Χωρούν στην ίδια ενδεκάδα; Επίσης μπορεί ο Μίλνερ να παίξει το ρόλο του Τζέραρντ, εντός κι' εκτός γηπέδου.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 3-6

ΤΟΤΕΝΑΜ
Κατάφερε να ξεφορτωθεί βγάζοντας και κάποια χρήματα, αρκετές από τις μετριότητες που είχε στο ρόστερ της (Καμπούλ, Καπού, Παουλίνιο, Σταμπουλί), αλλά υπάρχουν κι' άλλοι που μπορούν να φύγουν (Λένον, Αντεμπαγιόρ, Σολδάδο). Προσέθεσε ποιότητα στην άμυνά της με την μεταγραφή του Αλντερβάιρελντ. Παρά ταύτα επιθετικά χρειάζεται πολύ περισσότερες λύσεις από αυτές που έχει.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: Τα περιμένει όλα από τον Ερικσεν και τον Κέιν. Πέρυσι και οι δύο έκαναν σχεδόν τέλεια χρονιά και η Τότεναμ δεν μπήκε τετράδα. Χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση...
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ: Θα μπορέσει ο Λαμέλα να δείξει τα προσόντα που έχει και να δικαιολογήσει τα 30 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για την απόκτησή του. Ο Τσαντλί μπορεί να γίνει καλύτερος ή αυτό είναι το ταβάνι του. Κοινώς ζήτημα στα εξτρέμ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-7

Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Θεωρητικώς από το πρωτάθλημα μέχρι και ο 7ος της βαθμολογίας εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με πολλά αν όμως που έχουν να κάνουν με το ποιός θα κατακτήσει το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Πέρυσι τα κατάφερε η Σαουθάμπτον φέτος ποιος ή ποιοι;

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Αν δεν είχε τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις (αν περάσει την Μίντιλαντ που λογικά θα το κάνει θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League) και τα μεσοβδόμαδα ματς θα έγραφα ότι και φέτος είναι το φαβορί για να τερματίσει πιο ψηλά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ, πλην των μεγάλων. Είναι πιθανόν όμως να επηρεαστεί. Εχασε και πάλι τρεις σπουδαίους παίκτες (Σνάιντερλεν, Κλάιν και τον δανεικό Αντελβάιρελντ), αλλά και πάλι έκανε καλές μεταγραφές. Στα συν και η μεγάλη επιστροφή του Ροντρίγκεζ. Αν αντέξει τα συνεχόμενα ματς είναι και φέτος σπουδαία ομάδα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 6-9

ΣΟΥΟΝΣΙ
Πέρυσι ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος. Φέτος μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη και χωρίς να είναι έκπληξη. Δεν έχασε κανέναν βασικό παίκτης της και πρόσθεσε ποιότητα στο ρόστερ της (Αγιού) και βάθος (Εντερ). Σε σχέση με την Σαουθάμπτον έχει το πλεονέκτημα ότι λογικά δεν θα έχει ευρωπαϊκά ματς. Μπορεί να βγει Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και έχει σπουδαίο προπονητή όπως φαίνεται.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 6-9

ΕΒΕΡΤΟΝ

Παρά το κακό και προβληματικό ξεκίνημα το ρόστερ της είναι εξαιρετικό. Αν χάσει τον Στόουνς έχει μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ και χρειάζεται να αποκτήσει δύο αξιόπιστους παίκτες. Κατά τα άλλα είναι πολύ γεμάτη ομάδα με προσωπικότητα. Καλές μεταγραφές ο Κλέβερλι και ο Ντεουλοφέου, στα συν η παραμονή Μιραλάς, Μακάρθι. Πέρυσι η σεζόν ήταν κακή λόγω των πολλών ματς στην Ευρώπη. Φέτος δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν ο Λουκάκου είναι καλά μπορεί να τερματίσει ακόμη και 5η γιατί εκτός από καλή ομάδα έχει και φανέλα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 5-10

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Δεν αποκλείω να μπει και αυτή στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Εκανε καλές μεταγραφές, πήρε καλό προπονητή, είχε έτσι κι' αλλιώς αρκετά καλή ομάδα κι' αν προσθέσει στο ρόστερ της έναν ακόμη καλό σέντερ φορ, μπορεί να τερματίσει σε θέση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Ντιμίτρι Παγιέτ θα είναι μία από τις 10 καλύτερες μεταγραφές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Στα συν και οι “Ιταλοί” Πέδρο Ομπιάνγκ και Ογκμπόνα που αποκτήθηκαν από Σαμπντόρια και Γιούβε αντίστοιχα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 7-11

Αυτές που δύσκολα θα κινδυνέψουν

Ευρώπη δύσκολα θα παίξουν μέσω του πρωταθλήματος, αλλά από την άλλη δύσκολα θα κινδυνεύσουν κιόλας. Ο πραγματικός στόχος είναι το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα.

ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ
Πλέον φέτος δεν θα έχει καμία σχέση με την Στόουκ του Πιούλις αφού η μεταμόρφωσή της ολοκληρώθηκε. Με την προσθήκη του Σακίρι και την ύπαρξη των Αρναούτοβιτς και Μπόγιαν (δεν έπαιξαν με Λίβερπουλ στην πρεμιέρα) δημιουργεί μία τριάδα πίσω από το φορ που μπορεί να μας προσφέρει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Αν δεν είχε χάσει τον Ν' Ζονζί (πήγε Σεβίλλη) και τον Μπέγκοβιτς (Τσέλσι) θα έλεγα ότι μπορεί να χτυπήσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τώρα όχι. Κανονικά θέλει απόκτηση αμυντικού χαφ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 8-12

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Μπορεί και να την αδικώ λίγο κυρίως γιατί ακόμη δεν έχει βαρύνει η φανέλα της. Αν δεν πουλήσει κάποιον από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της, είναι πιθανόν η καλύτερη Κρίσταλ Πάλας που είδαμε ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Καμπάιγ είναι τεράστια μεταγραφή. Κατά την άποψη μου έπαιζε βασικός με κλειστά μάτια σε Λίβερπουλ και Τότεναμ. Στο κέντρο της άμυνας δεν έχει πολλές ποιοτικές λύσεις. Μεσοεπιθετικά είναι φωτιά και λάβρα με Μπολάσι, Ζάχα, Πάντσεον. Ο Πάρντιου έχει ταιριάξει πολύ καλά με την ομάδα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ 8-13

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Νομίζω ότι φέτος δεν θα κινδυνέψει όπως πέρυσι. Δεν αποκλείω να τερματίσει και στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, αλλά μέχρι εκεί. Πρόσθεσε ποιότητα στο ρόστερ της, αλλά δεν έκανε ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Μίτροβιτς και Βαϊνάλντουμ καλές προσθήκες. Χρειάζονταν να κάνει ότι και η Τότεναμ. Να πουλήσει αρκετές από τις μετριότητες που έχει (κυρίως προερχόμενες από Γαλλία). Δεν έχω μεγάλη εκτίμηση στον προπονητή της, αλλά το ρόστερ έχει ποιότητα για να μείνει άνετα στην κατηγορία.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 10-14

ΛΕΣΤΕΡ
Η αλήθεια είναι ότι η πρόσληψη του Ρανιέρι είναι ένα μείον. Οχι δεν αναφέρομαι στο πέρασμά του από την Ελλάδα, αλλά στο ότι είναι ξεπερασμένος. Παρά ταύτα αν δεν... πειράξει την Λέστερ που έφτιαξε ο Πίρσον και η οποία έχασε μόνο τον Καμπιάσο, η ομάδα μπορεί να σωθεί χωρίς να κινδυνεύσει σοβαρά. Πολύ καλό ρόστερ για αυτό το επίπεδο. Ενισχύθηκε αρκετά και στην άμυνα που είχε πρόβλημα...
ΠΡΌΒΛΕΨΗ: 11-15


Αυτοί που θα κινδυνεύσουν...

Αλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο δύσκολο να μην βρεθούν κάποια στιγμή κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Το θέμα είναι όταν τελειώσει το πρωτάθλημα ποιες ομάδες θα είναι κάτω από την κόκκινη γραμμή.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ
Ισως και να την αδικώ, αφού ο Πιούλις πάντα τον βρίσκει τον τρόπο να σώζει τις ομάδες του. Παρά ταύτα δεν με ψήνει ούτε το ρόστερ ούτε οι μεταγραφές που έκανε. Αν δεν δώσει τον Μπεραχίνο μάλλον θα σωθεί, αν τον πουλήσει όμως ίσως δυσκολευτεί αρκετά. Πολύ μέτρια η μεσαία γραμμή της. Κατά 90% θα παραμείνει στην Πρέμιερ, αν και δεν αποκλείω να είναι η αρνητική έκπληξη όπως πέρυσι η Νιούκαστλ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 14-18

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Εχει καλό προπονητή, έκανε καλές μεταγραφές , αλλά έχασε τους τέσσερις καλύτερους παίκτες της. Ο Μπεντέκε στη Λίβερπουλ, ο Ντελφ στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Κλέβερλι στην Εβερτον και ο Φλάαρ ελεύθερος ακόμη. Η ζωή θα είναι δύσκολη και φέτος για την Αστον Βίλα που ειδικά στην επίθεση που είχε έτσι κι' αλλιώς πρόβλημα στο σκοράρισμα, θα δυσκολευτεί πολύ με παίκτες που δεν έχουν το εύκολο γκολ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 14-19

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ:
Θα είναι ελαφρώς καλύτερη από πέρυσι που σώθηκε στο τέλος και δεν ξέρω κι' αν της άξιζε σε σχέση με την Χαλ. Παρά ταύτα το ελαφρώς καλύτερη δεν είναι ικανό για να την σώσει εύκολα. Εκανε μία δύο καλές μεταγραφές, αλλά τα μεταγραφικά εγκλήματα των προηγούμενων ετών ήταν πολλά και θέλει χρόνο ακόμη για να ξεσκαρτάρει το ρόστερ που είναι γεμάτο από παίκτες με ακριβά συμβόλαια και μέτρια ποιότητα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 15-19

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Μία από τις τρεις νεοφώτιστες ομάδες στην φετινή Πρέμιελ Λιγκ. Εκανε πάρα πολλές μεταγραφές και το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μεταγραφές έμπειρων παικτών με παραστάσεις. Μοιάζει η πιο ποιοτική ομάδα από τις τρεις νεοφώτιστες και στα μάτια μου αυτή με τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 15-19

ΝΟΡΙΤΣ
Από τις τρεις νεοφώτιστες ομάδες ήταν έτσι κι' αλλιώς η λιγότερο καλή και είναι και αυτή που έχει κάνει και τις λιγότερες μεταγραφές. Αν δεν ενισχυθεί με τουλάχιστον 3-4 παίκτες μεγάλης ποιότητας και εμπειρίας στο τελευταίο διάστημα των μεταγραφών δεν βλέπω πως θα σωθεί. Στα πλην και ο άπειρος προπονητής στον πάγκο της.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 17-20

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι των τελευταίων ετών, όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά γενικότερα νομίζω έφτασε μέχρι την Πρέμιερ Λιγκ. Ο νεαρός αλλά πολύ ταλαντούχος προπονητής της Εντι Χάου είχε πει ότι δεν θα αλλάξει φιλοσοφία ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ και το τηρεί. Στην πρεμιέρα έπαιξε φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές επέμεινε σε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Πιθανόν να της κοστίσει. Αν μείνει θα είναι ένα ακόμη θαύμα του Εντι Χάου. Μακάρι πάντως, ομολογώ την αμαρτία μου ότι είμαι μαζί της...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 17-20

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Four Four Two Backstage
Four Four Two Backstage