Premier League: 7 παίκτες που πρέπει να φύγουν

Gazzetta team
Premier League: 7 παίκτες που πρέπει να φύγουν

bet365

Ο Greg Lea γράφει για 7 παίκτες της Premier League που έχουν ανάγκη να αλλάξουν ομάδα στη μεταγραφική του Ιανουαρίου.

Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ)
Πριν από 3 χρόνια ο Στάριτζ ήταν εκ των πρωταγωνιστών των Reds στη νίκη με 0-3 στο Old Trafford. Στο πρόσφατο ματς μεταξύ των δύο ομάδων ο αριστεροπόδαρος επιθετικός έμεινε για 90 λεπτά στον πάγκο. Υστερα από 15 μήνες στο τιμόνι της Λίβερπουλ, ο Γίργκεν Κλοπ έχει κάνει σαφές ότι δεν υπολογίζει για βασικό τον Αγγλο διεθνή, ο οποίος πρέπει να ψαχτεί για να βρει χρόνο συμμετοχής. Τώρα, το ποια ομάδα του επιπέδου της Λίβερπουλ πρόκειται να ενδιαφερθεί, αυτό είναι ένα άλλο εντελώς θέμα.

Jurgen Klopp, Daniel Sturridge

Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φοβήθηκε ποτέ να κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει έναν παίκτη αμέσως μόλις ανέλαβε μια ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, όμως το μέλλον και του Λουκ Σο δεν μοιάζει να είναι στο Old Trafford. Ο 21χρονος αριστερός μπακ δεν έχει παίξει σε κανέναν αγώνα στην Premier League εδώ και 3 μήνες και ως συνέπεια έχει χάσει στον ανταγωνισμό για τη θέση στην Εθνική Αγγλίας από τον Ντάνι Ρόουζ της Τότεναμ και τον Ράιαν Μπερτράντ της Σαουθάμπτον. Η αποχώρηση από τους Κόκκινους Διαβόλους μπορεί να είναι η καλύτερη λύση και δεν αποκλείεται να συμβεί.

Luke Shaw, Jose Mourinho

Μπαρτός Καπούστκα (Λέστερ)
Η απόκτηση του Καπούστκα φάνηκε σαν μια νίκη για την Λέστερ μετά το εξαιρετικό Euro 2016 που έκανε ο Πολωνός, ο οποίος όμως στην πορεία βρήκε τον εαυτό του στους under-23 των πρωταθλητών. Ο πρώην άσος της Κρακοβίας επέμεινε τον Οκτώβριο ότι δεν θέλει να φύγει δανεικός και ότι θα παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Δεδομένου ότι δεν... προβλέπεται να μπαίνει δυνατά στους Foxes, ίσως στο άμεσο μέλλον αλλάξει γνώμη.


Καρλ Τζέκινσον (Αρσεναλ)
Ο Τζέκινσον γίνεται 25 τον Φεβρουάριο και προφανώς έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι βασικό κομμάτι στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι σημαντικός για κάποια άλλη ομάδα στην Premier League, με τους δύο δανεισμούς του στην Γουέστ Χαμ να αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο για το ότι μπορεί να βοηθήσει ένα κλαμπ να έχει καλή πορεία. Ο παίκτης που από μικρός υποστήριζε την Αρσεναλ, χρειάζεται να φύγει από τους Gunners για να το καλό της καριέρας του.

Carl Jenkinson


Ρις Οξφορντ (Γουέστ Χαμ)
Ο Οξφορντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στην Γουέστ Χαμ σε ηλικία των 16 ετών πέρυσι, στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Αρσεναλ στο Emirates, όμως από τότε έχει χρειαστεί να κάνει υπομονή. O πιτσιρικάς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ μπακ αλλά και ως αμυντικός μέσος, ακόμα περιμένει να παίξει φέτος στην Premier League έχοντας μόλις επιστρέψει από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για 2.5 μήνες. Ομως πλέον, είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά και επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει από το ανατολικό Λονδίνο για να πάρει τον χρόνο που θα βοηθήσει στη βελτίωσή του.


Μαμαντού Σακό (Λίβερπουλ)
Ο Σακό δεν έχει παίξει με την Λίβερπουλ από το 4-0 σε βάρος της Εβερτον τον Απρίλιο του 2016, με τον Γίργκεν Κλοπ να παίρνει μια δυνατή γεύση από τη νοοτροπία του Γάλλου κεντρικού αμυντικού κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Reds έχουν παρουσιάσει προβλήματα στην άμυνα (και) φέτος και παρόλα αυτά ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν παίζει, με τον Γερμανό τεχνικό να προτιμά να βάλει σέντερ μπακ τον Λούκας Λέιβα. Σουόνσι, Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας φέρονται να θέλουν τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, που χρειάζεται η συνέχεια της καριέρας του να είναι εκτός Anfield.

Mamadou Sakho


Φάμπιαν Ντελφ (Μάντσεστερ Σίτι)
«Ηταν εκπληκτικός από την αρχή, από την πρώτη μέρα ήξερε τα ονόματα όλων μας» είχε πει ο Ντελφ στο BBC μετά την άφιξη του Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι. «Θα έλεγα ότι έχω μάθει περισσότερα σε τρεις βδομάδες απ’ ότι έμαθα σε ολόκληρη την καριέρα μου». Δυστυχώς για τον πρώην άσο των Λιντς και Αστον Βίλα, οι τραυματισμοί τον υποχρέωσαν να μείνει πίσω στις επιλογές του Καταλανού και δεν κατάφερε ποτέ να γίνει βασικός. Παρότι επέστρεψε, έμεινε για 90 λεπτά στον πάγκο στην ήττα με 4-0 από την Εβερτον την προηγούμενη αγωνιστική. Η ευκαιρία του είναι εκτός Etihad.

 

Τελευταία Νέα