Υπάρχει ζωή στην Τότεναμ και χωρίς τους Κέιν - Αλι!

Υπάρχει ζωή στην Τότεναμ και χωρίς τους Κέιν - Αλι!

Gazzetta team
Υπάρχει ζωή στην Τότεναμ και χωρίς τους Κέιν - Αλι!

bet365

Κέιν και Αλι στις εξέδρες, αλλά η Τότεναμ παραμένει ψηλά. Πέντε... αφανείς ήρωες έχουν εκτοξεύσει τους Σπερς που κινούνται στον δρόμο των επιτυχιών!

Πως αντέδρασε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο στους τραυματισμούς των Κέιν, Αλι, Ντάιερ; Υπάρχει ζωή στους Σπερς χωρίς τους κορυφαίους; Η Τότεναμ έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, ενώ είναι ακόμα στο κόλπο του τίτλου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την 3η θέση! Εκτός από τον εξαιρετικό τεχνικό υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες που δίνουν στους Λονδρέζους την απαιτούμενη ώθηση!

Σον: 25 Ιανουαρίου: Ο Σον παίζει 90 λεπτά στην ήττα από το Κατάρ και στον αποκλεισμό της Νοτίου Κορέας από το Ασιατικό Κύπελλο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 30 Ιανουαρίου: Ο Σον παίζει 90 λεπτά και σκοράρει κόντρα στη Γουότφορντ, στο 8ο παιχνίδι του τον Γενάρη. Τρεις μέρες αργότερα και πάλι ο ίδιος σημειώνει το μοναδικό γκολ κόντρα στη Νιουκάστλ. Ηταν η τρίτη νίκη από τη στιγμή που αποχώρησε ο Χάρι Κέιν με τραυματισμό. Ο Νοτιοκορεάτης έχει συμμετοχή σε 16 γκολ της Τότεναμ, μετρώντας 11 τέρματα και πέντε ασίστ. Ο Σον παίζει όπου θέλει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, δίνει τα πάντα και ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα!

Τζορτζ - Κέβιν Ν'Κουντού: Ορισμένοι φίλαθλοι της Τότεναμ μπορεί να έχουν ξεχάσει πως ο Κέβιν Ν'Κουντού ήταν ακόμα στην ομάδα όταν μπήκε από τον πάγκο με το σκορ 1-1 στο 86' στο Κρέιβεν Κότατζ. Επτά λεπτά μετά ο Γάλλος ακραίος επιθετικός με εξαιρετική κίνηση βρήκε τον Γουίνκς για το γκολ της νίκης στο 93ο λεπτό. Ναι δεν είχε την ανάλογη αγωνιστική εικόνα με Πάλας στο Κύπελλο και μετά είχε τον δανεισμό στην Μονακό αλλά ήταν καθοριστικές εκείνες οι ημέρες από την στιγμή που ο Κέιν είχε τεθεί εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα.

Φερνάντο Γιορέντε: Σκεφτείτε να μην είναι ένας επιθετικός τόσο ψηλά στην ιεραρχία σε ένα ρόστερ και να έχει μπροστά του φορ παγκόσμιας κλάσης. Η ζωή στην Τότεναμ δεν ήταν ποτέ εύκολη για τον Ισπανό επιθετικό όμως είχε ρόλο - κλειδί στο διάστημα του τραυματισμού του Κέιν. Έβαλε τρία γκολ και έχει την πιο καλή επίδοση μετά τον Σον. Επίσης έδωσε και τρεις ασίστ με επιδόσεις κοντά σε εκείνες τους Έρικσεν. Ήταν καθοριστικός απέναντι στην Γουότφορντ σκοράροντας το γκολ της νίκης στο 87'.

Χάρι Γουίνκς: Όπως και ο Κέιν ήταν 'ένας από τους δικούς τους', αφού εντάχθηκε στην Ακαδημία των 'Σπερς' στα 5 του και έβλεπε ματς στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν στα 6 του. Πριν από την φετινή σεζόν ο 23χρονος είχε ξεκινήσει σε 31 ματς. Από τότε ξεκίνησε 25 αναμετρήσεις μαζί με πέντε στο Champions League και έξι στα τελευταία επτά σε όλες τις διοργανώσεις. Με την Λέστερ κυριάρχησε στο κέντρο και είχε 22 πάσες παραπάνω από κάθε άλλον παίκτη στο γήπεδο (79).


Γιαν Βερτόνγκεν: Γνωστός ως ο σούπερ Γιαν στον κόσμο, ο Βερτόνγκεν, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του 3-0 με τη Ντόρτμουντ. Εξαιρετική η εμφάνισή του με ασίστ στο πρώτο γκολ του Σον αλλά και πολύ καλό τελείωμα στο 2-0. Ο ίδιος ο Σον δήλωσε πως ο Βερτόνγκεν ήταν εξαιρετικός από κάθε άποψη και ότι του έδωσε μία τρομερή πάσα όπου δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτε άλλο. Απλά να σκοράρει. Ο Βερτόνγκεν ξεκίνησε σε όλα τα επτά ματς της Τότεναμ τον περασμένο μήνα και είναι ο μόνος με τον οποίο ίσχυσε αυτό. Έχει σε αυτό το διάστημα 12 τάκλιν, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη και το πιο υψηλό ποσοστό κερδισμένων μονομαχιών.

 

Τελευταία Νέα